Service
Winkelwagen
Menu

Anti-Daas

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Product Informatie

  Anti-Daas

  De Anti-Lijn producten van Perfect Natural Solutions zijn gebaseerd op etherische oliën als werkzame stoffen en bevatten absoluut geen deet, Pyrethrine en Citronella. Hierdoor zijn de producten zeer geschikt voor een natuurlijke en veilige afweer van steekvliegen, horzels, dazen, muggen, teken en wespen De producten zijn geschikt voor honden, paarden en andere hoefachtige, maar ook voor de mens.

  De Anti-Daas werkt op basis van etherische oliën en houdt dazen langdurig op afstand. Vooral voor paarden zijn dazen en horzels vaak een groot probleem. Om het paard te ontlasten en irritatie te verminderen is het derhalve vaak zinvol om een dazenafwerend middel te gebruiken.

  Toepassingsadvies

  Gelijkmatig op het dier en/of u zelf op een afstand van ongeveer 50cm opspuiten. Dagelijks herhalen. Indien nodig meerdere keren per dag herhalen.

  Waarschuwing

  • Niet geschikt voor katten
  • Goed schudden voor gebruik
  • Vermijd contact met ogen en slijmvliezen
  • Voor uitwendig gebruik.
  • Bewaren op kamertemperatuur

  Samenstelling

  Water, oplosmiddelen, organische zuren, stabilisatoren, bacteriën, lavendelolie. Anti-daas is aangemeld bij het CTGB (College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden) en goed bevonden door het Ministerie van VROM (Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer).

Andere klanten kochten ook