Service
Winkelwagen
Menu

Almo Nature hondenvoer

Het merk Almo Nature is sinds 2000 wereldwijd het eerste bedrijf dat puur en gezond hondenvoer zonder additieven op de markt heeft gebracht. De founder van Almo Nature is Pier Giovanni Capellino, een doorgewinterde ondernemer met jarenlange ervaring in de voedingsindustrie voor dieren.

Meer informatie

1 - 15 van 15 Producten

De filosofie van Almo Nature focust zich op de kwaliteit en herkomst van de ingrediënten van het honden- en kattenvoer. Je zou kunnen zeggen dat Almo Nature voer maakt, vanuit het oogpunt van de natuurlijke behoeftes van honden en katten. Op de website van Almo Nature staat ook dat de officiële positionering ”according to their point of view” is. Een belangrijk gegeven is dat Almo Nature wereldwijd het eerste bedrijf was dat dierenvoeding ontwikkelde met ingrediënten die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie. Deze voerlijn van Almo Nature werd HFC genoemd. Naast honden- en kattenvoer heeft Almo Nature ook zijn eigen lijn kattengrit.

Pure en natuurlijke producten, 100% dierproefvrij

Almo Nature bestaat uit pure en natuurlijke producten en alle producten zijn 100% dierproefvrij. Daarnaast bevatten de maaltijden nooit chemische conserveermiddelen, kleurstoffen en/of andere chemische toevoegingen om de maaltijd er beter uit te laten zien. Ook werkt Almo Nature op basis van een aantal kernwaardes. Zo staat liefde voor dieren bij hen altijd voorop, wordt er veel waarde gehecht aan kwaliteit en transparantie van de producten en onderzoekt Almo Nature met bedrijven voor mogelijkheden van een 100% recyclebare, flexibele verpakking om milieuschade zoveel mogelijk te beperken.

Puur vlees of vis voor de hond

Voor honden heeft Almo Nature de gezonde en natuurlijke maaltijden. Er is een uitgebreid assortiment met vele smaken. Voor de hond heeft Almo Nature het pure vlees of de vis van Daily Menu, Daily Menu Bio of de Classics. Door dit te combineren met de normale brokken, wordt de reukzin van de hond gestimuleerd. Dit draagt bij aan een nog smaakvollere maaltijd en hierdoor ontvangt de hond meer benodigde voedingsstoffen voor een optimale voedingsbalans.

Assortiment

Medpets heeft een hoop hondenvoedingen van Almo Nature in het assortiment. Zo heeft Medpets wat producten uit de HFC en Classic voerlijn. Een bekende natvoeding is de Almo Nature – Dog – HFC 170 Alternative. Dit natvoer is geschikt voor honden met een voedselallergie of intolerantie. Dit voer bestaat voor 75% uit vers vlees en 25% uit rijst. De ingrediënten in dit voer zijn ook geschikt voor menselijke consumptie, dus het is geen slachtafval. De overige producten van de HFC lijn die Medpets in het assortiment heeft, zijn ook voor mensen geschikt. Almo Nature heeft dus kwalitatief natvoer voor hondeneigenaren die hun eigen hond de beste kwaliteit willen geven.