Service
Winkelwagen
Menu

Almo Nature HFC 70 Natural Kattenvoer - Blik - Tonijn en Maïs

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Almo Nature HFC 70 Natural Kattenvoer - Blik - Tonijn en Maïs

  Deze lekkere en klassieke maaltijd in blik wordt bereid met natuurlijke ingrediënten en bestaat uit maar liefst 75% vis. De vis is vers gevangen uit de zee en is geen kweekvis.

  Bereidingswijze:

  De vis, het vlees en de groenten worden gekookt en gesneden zonder chemische behandeling en vervolgens geconserveerd in het eigen kookvocht. Door dit proces blijven de eigen voedings- en smaakstoffen behouden en blijft de vis, het vlees en de groenten rijk aan zijn natuurlijke vitaminen en mineralen. Aan de maaltijd is een kleine hoeveelheid rijst toegevoegd. Uiteraard zijn er bij de maaltijden van Almo Nature geen chemische conserveringsmiddelen en kleurstoffen toegevoegd. Deze pure en klassieke maaltijd valt door de eenvoud en echtheid goed in de smaak bij katten.

  Samenstelling

  Tonijn 70%, Rijst 1%, Maïs 5%, Visbouillon 24%

  Almo's voedingsadvies:

  Almo Nature adviseert om de kat dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer te geven, voor een 100% voedingsbalans.

  Classic of HFC?

  Het verschil is dat in de HFC het vleespercentage wat hoger is dan bij de Classic en dat de Classic's wat lager in calorieën zijn.

  Let op:

  Een aantal producten die vroeger onder de naam Classic werden verstrekt zijn veranderd naar de naam HFC. Echter is deze overgang nog niet in alle verkooplanden van Almo Nature helemaal voltooid. Het kan daarom dus zijn dat u het product in de oude verpakking krijgt.

Andere klanten kochten ook