Service
Winkelwagen
Menu

Almo Nature Dog Daily Menu Hondenvoer - Blik - Kalkoen

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Almo Nature Dog Daily Menu Hondenvoer - Blik - Kalkoen

  Almo Nature Dog Daily Menu Hondenvoer - Blik - Kalkoen is een paté op basis van vlees voor de hond welke bestaat uit pure ingrediënten.

  Almo Nature heeft voor de hond de 'Daily Menu Paté'. Deze paté bestaat uit extra gekwalificeerde kalkoen en groente die op natuurlijke wijze zorgen voor vitamine in deze paté. Daarnaast bevat deze paté ook rijst wat een bron van koolhydraten is.

  De kalkoen en de groente worden gekookt en gesneden zonder chemische behandeling. Door dit proces blijven de eigen voedings- en smaakstoffen van het vlees behouden en worden er geen mineralen, vitaminen of additieven toegevoegd, omdat en het vlees en de groenten hier van nature al rijk aan zijn. Uiteraard zijn er bij de maaltijden van Almo Nature ook geen chemische conserverings- en kleurstoffen toegevoegd.

  Voor de hond zijn droge brokken het basisvoedsel. Door de brokken te combineren met Daily Menu paté van Almo Nature wordt de reukzin van de hond gestimuleerd. Dit draagt bij aan een nog smaakvollere maaltijd en ontvangt de hond meer benodigde voedingsstoffen voor een optimale voedingsbalans.

  Inhoud

  24 blikken á 400 gram

Andere klanten kochten ook