Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

All Friends Animal House Cleaner

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, maandag in huis
€ 13,25
(€ 13,25 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  All Friends Animal House Cleaner

  De All Friends Animal House Cleaner van Chrisal heeft een sterke drievoudige werking voor een optimale hygiëne:

  • Diepgaande microscopische reiniging tot in de kleinste onzuiverheden van een oppervlak.
  • Verwijderen en voorkomen van onaangename geuren.
  • Aanbrengen van een gezonde en veilige microflora op de oppervlakken.

  De verblijfplaats (kooi, kennel, ren, stal) van dieren wordt vaak zeer zwaar belast door onder andere uitwerpselen, voedselresten, strooisel en soms door weersomstandigheden. Hierdoor dreigen deze verblijven zeer snel vuil te worden met geurhinder als gevolg. De schuimreiniger van Chrisal reinigt tot diep in het oppervlak en zorgt voor een zeer doelgerichte verwijdering van vieze geurtjes.

  De All Friends Animal House Cleaner is een sterk geconcentreerde biodegradeerbare schuimreiniger, aangereikt met probiotica, voor alle soorten dierenverblijven. De reiniger heeft een langdurige nawerking via enzymen en probiotica, waardoor het risico op slechte geuren en infecties aanzienlijk verlaagt wordt en er gezorgd wordt voor een gezonde microflora in de omgeving. Aanvullend kan de All Friends Animal House Stabilizer gebruikt worden, om een goed evenwicht in de microflora te garanderen.

  Gebruik

  Schud de All Friends Animal House Cleaner voor gebruik. Verdun 5% van het product met warm water en reinig hiermee de omgeving.

  Bewaaradvies

  Bewaar de All Friends Animal House Cleaner tussen 5 en 40 °C, afgeschermd van direct zonlicht en buiten bereik van kinderen.
  Het verdund product is maximaal 5 dagen houdbaar. Overschotten kunnen via de afvoer verwijderd worden.

  Samenstelling

  Aniogene oppervlakte actieve stoffen 5% - 15%, niet-ionogene oppervlakte actieve stoffen < 5%, enzymen < 5%, conserveringsmiddelen: methylisothiazolinone, Bacillus Ferment.

  Principe van probiotische reiniging van de omgeving:

  Een micro-organisme is een organisme dat te klein is om met het blote oog te zien (zoals virussen, bacteriën, schimmels, gisten en algen). Alleen als ze met heel veel zijn kunnen ze zichtbaar worden. De meerderheid van de micro-organismen is goedaardig, nuttig of zelfs noodzakelijk voor mens, dier en milieu (bijvoorbeeld de bacteriën in het spijsverteringsstelsel). Er bestaan jammer genoeg ook een aantal micro-organismen die schadelijk zijn voor mens, dier of milieu, zoals micro-organismen die zorgen voor ziekte of voedselbederf. Bij weinig hygiëne kunnen deze kwaadaardige micro-organismen zich ophopen in de omgeving, daarom is het erg belangrijk dat de omgeving regelmatig gereinigd en ontsmet wordt. Bij probiotische omgevingsreiniging worden er goede micro-organismen, ook wel probiotica genoemd, gebruikt om een gezonde microflora te vormen en te behouden. Zodat kwaadaardige micro-organismen geen kans krijgen om zich op te hopen in de omgeving.

  Wat is het verschil met klassieke reiniging?
  Bij klassieke reiniging wordt er gebruik gemaakt van chemische stoffen die de bacteriën afdoden. Hierbij is resistentie ontwikkeling mogelijk onder de micro-organismen, waardoor steeds meer schadelijke kiemen blijven overleven. Dit heeft tot gevolg dat de omgeving steeds meer schadelijke- en steeds minder goedaardige micro-organismen bevat. Ook kunnen bepaalde stoffen in deze schoonmaakmiddelen schadelijk zijn voor uw huisdier.

   De probiotische reiniging heeft dus heel wat voordelen:
  • Diepgaande reiniging: de probiotica verwijderen vuil en micro-organismen tot diep in verschillende oppervlakken.
  • Geurbestrijding: geuren worden vaak gevormd door ongewenste micro-organismen, deze worden vervangen door de probiotica die geen nare geuren produceren.
  • Veiligheid: in tegenstelling tot heel wat chemische reinigingsproducten en vooral ontsmettingsmiddelen zijn de probiotische producten zeer veilig in gebruik.
  • Milieu: de probiotica zijn niet alleen 100% natuurlijk, ze dragen ook actief bij tot afvalwaterzuivering. Milieubevorderend in plaats van enkel milieuvriendelijk.
  • Bij probiotische reiniging zijn er geen afdodende chemische stoffen, dus er is geen resistentie ontwikkeling mogelijk.

Andere klanten kochten ook

All Friends Animal House Cleaner ervaringen
 • Schoonmaak middel
  Door Hoogendoorn, zondag 14 mei 2023

  Werkt stukken beter en zonder vervelende gifstoffen om de kattenbak bij mij thuis uitstekend geurloos schoon te houden (chloor & Dettol de deur uit gedaan)

 • cleaner
  Door Kelly, woensdag 1 februari 2023

  Geur eigenlijk niet aanwezig. Schuimt snel en veel. Dieren geur verdwijnt niet snel met deze cleaner.

 • Goed
  Door Mw van der Kwast, vrijdag 2 augustus 2019

  Je huis ruikt niet meer zo naar de huisdieren. Het maakt echt goed schoon en haalt de geuren weg en de combinatie met de spray voor in de lucht enz. dat maakt het compleet. Het enige minpuntje is dat het zo duur is.

 • Hokken schoonmaken
  Door Mayo, woensdag 31 oktober 2018

  Ik gebruik het nog niet zo heel lang en ik maak de vogelkooien al geregeld schoon, maar toch lijkt het al iets van de gebruikelijk geurtjes te verminderen. Het maakt wel prettiger schoon dan bijvoorbeeld allesreiniger...