Vetplus Aktivait kat

Vetplus Aktivait kat

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Vetplus Aktivait bij tekenen van verouderingsverschijnselen.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Gratis verzending vanaf €49,-
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Aktivait

Aktivait is een optimale aanvulling op alle voedingsstoffen die nodig zijn om het verouderingsproces te vertragen. Aktivait kan een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het leven van uw oudere kat. Verkrijgbaar voor kat, kleine hond (klein ras) en middelgrote tot grote hond. Een doosje bevat 2 blisters met elk 30 capsusles.

Ouderdomsverschijnselen bij de kat:

  • Activiteit: dwalen, ijsberen, rusteloosheid. Depressie of apathie.
  • Desoriëntatie: Verminderde herkenning van bekende personen, huisdieren of plaatsen. Verdwalen in vertrouwde locaties.
  • Interacties en sociaal gedrag: Verminderde belangstelling voor interactie of spelen. Ongepast miauwen zonder duidelijke reden.
  • Slaap-waak cyclus: Rusteloze slaap of wakker 's nachts. Verhoogd aantal uren slaap overdag en totale slaaptijd.
  • Huisbevuiling: binnen plassen en of poepen op willekeurige plaatsen. Verminderde of geen signalering van de intentie om naar het toilet te moeten. Naar buiten gaan, maar bij terugkomst toch binnenshuis zijn.haar behoefte doen.

Toediening:

Aktivait (aanvullend diervoeder) zit in een handige capsule waardoor het gemakkelijk kan worden toegediend. De capsule kan over het voedsel van de kat gestrooid worden of de capsule kan in zijn geheel gegeven worden.

Samenstelling:

Elke capsule bevat tenminste: DHP/EPA 35mg, N-acetyl cysteine 30mg, L-Ascorbine zuur (Vitamine C 20mg), L-carnitine L-tartraat 13.5mg, Vitamine E (als di-a-tocopherol acetaat) 10mg, Acetyl l-carnitine 5mg, Co Enzym Q10 1.5mg, Phosphotidylserine (als Lecithine) 1.5mg, Selenium (als L-selenomethionine) 25 mcg.

Dosering kat:

1 capsule per dag. Merkbare verbeteringen van Aktivait zijn gemeld reeds 3-4 weken na het begin van toediening, maar dit zal variëren naar leeftijd, ras en de ernst van de symptomen.

Product ID: 2332
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Vetplus Aktivait kat ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Ik ben heel tevreden over dit product
Door , 07 februari 2019

Dit product bevalt goed . Onze kat is een stuk rustiger nu en slaapt ook weer de hele nacht door .

Bijzonder
Door , 25 januari 2019

Onze poes van 19 had twee jaar lang spooknachten. Na 2 dagen Vetplus Aktivait Kat liet ze ons de gehele nacht slapen en nu (na 3 weken) nog steeds. Ze lijkt heel tevreden. De ampullen zijn te groot om als pil te geven. Over het voer ruikt het sterk, maar ze eet het nog steeds. Wij zijn ook zeer tevreden.

Aktivait
Door , 16 maart 2018

Onze 2 poezen die allebei dement zijn, dit is te merken aan het rusteloze gedrag, veelvuldige gemauw of 'huilen' en constant achter ons aanlopen, krijgen sinds enige maanden aktivait met goede resultaten. Ze zijn veel rustiger. Wij zijn heel tevreden.

18-jarige Max weer 2 jaar jonger
Door , 10 oktober 2017

Onze Max van 18 jaar knapte helemaal op na gebruik van Vetplus Aktivait. Hij doet weer dingen, die 2 jaar geleden zo gewoon leken. Hij is langer wakker, eet goed en kijkt 'vrolijker' uit z'n ogen. Ook heb ik de indruk, dat Max minder pijn heeft. Ik ben blij dat ik het product toch heb gekocht, want vond het best prijzig. Maar als ik zie hoe Max hier van is opgeknapt, is het het mij helemaal waard.

Aanrader!
Door , 22 september 2017

Mijn 19 jarige kat is in de 2 weken dat zij deze pillen krijgt enorm verbeterd. Ze is helderder van geest. plast en poept niet meer op willekeurige plekken en slaapt rustiger. Doordat de capsules makkelijk zijn te openen en dus te verdelen over het eten, is de toediening een eitje. Ben zeer te spreken over deze capsules en hoewel ik even twijfelde ivm de kosten, spreken de resultaten voor zich. Absoluut de moeite waard om te gebruiken!

Wat een verschil !
Door , 20 januari 2017

Onze Maine coon van 12 jaar is na ruim 3 weken gebruik veranderd van een chagrijnige poes naar een vrolijke speelse dame ......die met de andere katten veel beter overweg kan . Ze zit duidelijk veel beter in haar velletje . Een echte aanrader !

Beoordelingen 1 - 6 van 7
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten