Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

Adventskalenders

Betrek jij je huisdier altijd bij de kerstdagen? Om kerst ook speciaal te maken voor huisdieren is er een adventskalender voor honden, katten en kleindieren. Met deze speciale kalender tel je samen 24 dagen af naar Kerstmis! Achter elk deurtje van de kalender zitten heerlijke snacks verstopt.

Meer informatie

Geen producten gevonden

Er zijn helaas geen producten gevonden. Probeer de zoekfunctie of een andere categorie.

Hoe werkt een adventskalender voor honden, katten of kleindieren?

Een adventskalender heeft heel veel deurtjes met nummers. Elke dag naar aanloop tot Kerstmis mag er een deurtje geopend worden. Achter dit deurtje zit een heerlijke traktatie verstopt voor je lieve hond, kat of kleindier. Door elke dag samen een deurtje te openen, creëer je een speciale band tussen jullie twee. Daarnaast is het elke dag weer een verrassing wat voor lekkere traktatie deze keer verstopt zit achter het deurtje.

Assortiment adventskalenders

Medpets heeft verschillende adventskalenders in haar assortiment, waaronder de adventskalender van Trixie. Deze adventskalender voor honden, katten en kleindieren van Trixie is gevuld met 9 verschillende snacks. De voorzijde van deze adventskalender is voorzien van een prachtige dierenfoto. Hierdoor mag hij best gezien worden in huis!

Ga jij samen aftellen op 1 december? Bekijk dan snel al onze adventskalenders voor honden, katten en kleindieren bij Medpets!