Service
Winkelwagen
Menu
Profiteer nu tijdelijk van 10% korting op snacks met kortingscode MEDPETSEK10 Lees meer

Adrisin

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 22,35
(€ 0,22 / st)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Adrisin

  Adrisin is een product van Heel en is een geregistreerd homeopathisch product. Het kan gegeven worden ter ondersteuning van het immuunsysteem. Het is te gebruiken voor paarden, runderen, varkens, schapen, geiten, honden en katten.

  Eigenschappen

  • Geschikt voor paard, rund, varken, schaap, geit, hond en kat
  • Geen wachttijd voor paarden, runderen, varkens en schapen
  • Ter ondersteuning van het immuunsysteem
  • Geregistreerd homeopathisch middel

  Gebruik

  Zie voor de standaarddosering onderstaande tabel. In het geval van acute klachten kan in eerste instantie elk half uur tot een heel uur de enkelvoudige dosis zoals genoemd in de tabel toegediend worden gedurende een periode van maximaal 2 uur, daarna dient de standaarddosering zoals genoemd in de tabel aangehouden te worden.

  Voor de behandeling van chronische ziekten moet een eenmalige dosis met tussenpozen van 1 tot 4 dagen worden toegediend.

  Let op: Adrisin mag niet over een langere periode worden gebruikt zonder advies van jouw dierenarts.

  Dosering
  Diersoort Hoeveelheid per dag
  Paard, rund >500 kg 2-3 keer per dag 10 tabletten
  Paard, rund <500 kg 2-3 keer per dag 6-8 tabletten
  Varken 2-3 keer per dag 4 tabletten
  Schaap, geit 2-3 keer per dag 3-4 tabletten
  Grote hond >25 kg 2-3 keer per dag 3 tabletten
  Middelgrote hond 15-25 kg 2-3 keer per dag 2 tabletten
  Kleine hond <15 kg, kat 2-3 keer per dag 1 tablet

  Inhoud

  100 tabletten.

  Samenstelling 1 tablet (301,5 mg)

  Acidum arsenicosum Trit. D8 15,0 mg, acidum formicum trit. D8 15,0 mg, acidum sulfuricum trit. D22 15,0 mg, arctium trit. D8 15,0 mg, arnica montana trit. D6 15,0 mg, grafiet trit. D10 15,0 mg, histaminum dihydrochloricum trit. D8 15,0 mg, histaminum dihydrochloricum trit. D12 15,0 mg, histaminum dihydrochloricum trit. D22 15,0 mg, ledum palustre trit. D8 15,0 mg, lycopodium clavatum trit. D6 15,0 mg, pix liquida (HAB 34) trit. D10 [HAB, voorschrift 5a, oplossing D1 met ethanol 86% (m/m)] 15,0 mg, selenium trit. D12 15,0 mg, stibium sulfuratum nigrum trit. D10 15,0 mg, strychnos ignatii trit. D6 15,0 mg, zwavel trit. D12 15,0 mg, tellurium metallicum trit. D10 (HAB, voorschrift 6) 15,0 mg, thuja occidentalis trit. D6 15,0 milligram. De componenten 1 tot en met 18 worden samen met lactosemonohydraat als trituratie in de laatste 2 fasen volgens HAB, voorschrift 40c, gepotentieerd.

  Overige bestanddelen: lactosemonohydraat, magnesiumstearaat.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Adrisin ervaringen
 • Werkt
  Door Michelle, zondag 23 juni 2024

  Bij mijn kat met pollenallergie heeft het enkele weken geduurd voor merkbaar resultaat. Tabl fijngemalen en over zijn natvoer gestrooid. Er lijkt geen geur of smaak aan te zitten, want hij eet dit met gemak op. Eerst 2x daags 1 tabl. Daarna de max dosis van 3x daags 1 tabl. Dat bleek uit te maken. Hij krabt nog maar af en toe aan zijn kop, maar geen kale plekken meer. Hij kan nu ook gewoon fijn naar buiten. Ik ben er blij mee en hij denk ik ook.

 • Werkt super tegen allergien
  Door Danny, woensdag 5 juni 2024

  Onze langharige herder kreeg veel medicijnen tegen zijn huidallergie met diverse bijwerkingen. We zijn hiermee gestopt en gebruiken nu al 1 jaar adrsin 2x daags 3 tabletten en de jeuk is bijna weg. Wij zijn hier heel blij mee.

 • Zeer tevreden
  Door Marlou, donderdag 21 december 2023

  Onze husky trekt zich altijd in het najaar als we starten met trainen in het bos de ondervacht uit.Vermoedelijk heeft hij een allergie voor iets in het bos.prednison helpt maar dit wil ik niet langdurig geven aan een gezonde jonge hond.In de zomer heeft hij nergens last van en zijn vacht groeit weer mooi bij.Alle enkele ant histamine gebruikt zonder resultaat.Nu gestart met adrisin.De jeuk is weg ,al na een paar dagen zelfs en ik durf het bijna niet te zeggen maar nu bijna 2 weken aan het gebruiken en het lijkt alsof zijn vacht langzaam weer dikker wordt

 • Zeer goed werkzaam middel
  Door Elly, maandag 6 maart 2023

  Onze hond is allergisch en we zijn er na heel heel lang zoeken nog steeds niet uit waarvoor. Nu dan deze tabletten geprobeerd. Omdat er meerdere componenten tegen allergie in zitten. Verbluffend. Al na drie dagen was de jeuk weg. En is nog steeds weg. Voor mij, en nog belangrijker, voor onze hond een zegen. En het is homeopathisch. Voor ons ook heel belangrijk. Want we willen haar niet op cortison-achtige middelen zetten.