Service
Winkelwagen
Menu

Adaptil Transport Spray

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, zaterdag in huis
€ 19,50
(€ 975,00 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Adaptil Spray

  Als honden angstig of onrustig zijn, kunnen ze ongewenst gedrag gaan vertonen. Enkele voorbeelden van aan angst of spanning gerelateerd gedrag zijn overmatig blaffen, piepen of likken, onzindelijkheid en vernielzucht. Dit is zowel voor je als voor de hond zeer vervelend. Adaptil kan in deze situaties ondersteuning bieden.

  Feromonen spray hond

  Wanneer pups geboren zijn en melk drinken bij de moeder, dan scheidt zij van nature zogenaamde geruststellende feromonen uit. Deze stoffen, die alleen door de pups en door mensen niet waarneembaar zijn, hebben een kalmerende werking. Ze zorgen ervoor dat de pups zich op hun gemak voelen wanneer hun moeder in de buurt is. Uit onderzoek is gebleken dat honden ook op latere leeftijd vatbaar zijn voor deze feromonen en erdoor gerustgesteld kunnen worden. De Adaptil-producten (behalve de tabletten) bevatten een kopie van dit feromoon.

  Adaptil Transport Spray inzetbaarheid

  Adaptil Transport spray is de ideale hulp voor specifieke, veelal plaatsgebonden, gedragsproblemen bij de hond. Je kunt hierbij denken aan verblijf in een bench of transportbox en reisangst of wagenziekte. De Adaptil Transport spray is ideaal als aanvulling op de Adaptil verdamper en voor gebruik buitenshuis. Daarnaast kun je de spray gebruiken om specifieke omgevingen, zoals de (reis)mand of bench van feromonen te voorzien. Adaptil Transport spray kan ook uitkomst bieden bij reisangst of zich niet lekker voelen tijdens het reizen. Honden met deze symptomen tijdens het rijden hebben vaak het niet prettige gevoel gekoppeld aan de auto, waardoor de auto zelf ook een vervelend object is geworden. Om wagenziekte aan te pakken kun je dan ook het beste met hulp van de Adaptil Transport spray de auto eerst weer een hele leuke plek maken om daarna, eventueel met hulp van medicatie tegen wagenziekte het rijden weer rustig op te bouwen. Voor een optimaal resultaat dien je dit product 3-4 weken te gebruiken.

  Adaptil is, naast de spray, ook verkrijgbaar als Adaptil halsband, Adaptil verdamper en Adaptil chews. Hieronder kun je zien welk product het beste is in te zetten in welke situatie.


  Gebeurtenis om adaptil in te zetten: Adaptil verdamper Adaptil spray Adaptil halsband Adaptil chews
  Veranderingen in de omgeving, incidentele spanning ++
  Angst voor lawaai, onweer, vuurwerk* ++ + ++
  Transport ++ +
  Verhuizing ++ + +
  Dierenarts bezoek ++
  Socialisatie ++
  Alleen thuis blijven ++ +
  Nieuw gezinslid ++ +
  VET logo

Andere klanten kochten ook

Adaptil Transport Spray ervaringen
 • Ayla is rustiger
  Door Bertie, maandag 1 juli 2024

  Gekocht omdat mijn 12jr hondje niet meer zo graag in de auto zit.

 • Niet positief.
  Door R.h, vrijdag 26 april 2024

  Helaas werkt het niet bij mijn puppy, hij moet helaas nog overgeven in de auto

 • Top
  Door Gudy, vrijdag 15 maart 2024

  Ik heb het nu 1 x gebruikt maar Yuma heeft niet overgegeven in de auto. Wel kwijlt hij nog best veel, hoop dat dat ook minder gaat worden.

 • Helaas werkt het voor mijn hond niet
  Door Marina, maandag 13 november 2023

  Helaas is de stress voor het autorijden te groot voor onze hond, dat dit niet helpt. Ook niet in combinatie met andere middelen. Onze hond vond tot een half jaar terug autorijden prima, maar door zijn dementie is dat veranderd. Hij wordt vijftien jaar in december.

 • Huilende hond
  Door Adriana, dinsdag 10 oktober 2023

  Helpt geweldig goed tegen reisangst en huilende hond in auto