Wepharm

Wepharm wil samen met haar partners wereldwijd bijdragen aan het welzijn van dieren. Met hard werken, talent en hoop probeert Wepharm veterinaire partners te helpen met oplossingen voor dieren gerelateerde problemen. Het genieten van elk moment en elke levensfase van jouw dier staat bij Wepharm centraal.

WeCalm

De WeCalm natuurlijke producten van Wepharm ondersteunen honden en katten in spannende situaties. Hierbij kan gedacht worden aan: reizen, onweer, vuurwerk maar ook het spenen van puppy’s en kittens. Het product is speciaal ontworpen om jouw hond of kat ontspannen te houden.

WeJoint Plus

De WeJoint Plus supplementen van Wehparm ondersteunen de gewrichten van jouw hond of kat. De supplementen beschermen het kraakbeen en ondersteunen soepele en gezonde gewrichten. Deze supplementen zijn ook te gebruiken voor honden en katten die erg veel bewegen of in de groeifase zitten.

WeNefro

WeNefro is een supplement dat zo is samengesteld dat het de nieren ondersteunt. Bij oudere honden en katten komen Chronische nierfalen vaak voor. WeNefro ondersteunt de nieren in deze fase.

WeNzyme

Bij EPI (Exocriene Pancreas Insufficiëntie) produceert de alvleesklier geen spijsverteringsappen meer. WeNzyme bevat pancreasenzymen die helpen bij het voortzetten van de alvleesklierwerking. Het product is gemakkelijk te vermengen met het voer van jouw hond of kat, door de korrelstructuur van de supplementen.

WePatic

Wepharm ontwikkelde de WePatic ter ondersteuning van de werking van de lever van jouw hond of kat. Wanneer een hond of kat een leveraandoening heeft worden de zuivering van het bloed, de vertering en de productie van eiwitten verstoord. In dit geval kan WePatic ondersteuning bieden.

WeHemo

WeHemo draagt bij aan de vorming, het onderhoud en de bescherming van bloedcellen. Dit supplement voor honden en katten is rijk aan ijzer, foliumzuur, vitamines, mineralen en aminozuren. Hierdoor draagt WeHemo bij aan de metabolisme en de vorming van bloedcellen.

WeCysto

Deze supplementen bevatten hyaluronzuur en glucosamineglycanen voor de gezondheid van de blaas van jouw kat. Daarnaast bevat de WeCysto ook omega-3 vetzuren, L-Theanine en L-Tryptofaan. De behandeling van blaas gerelateerde problemen hangt af van de oorzaak. Hierom kan het mogelijk zijn dat deze op verschillende manieren moeten worden behandeld.

WeBiotic

Deze supplementen van Wepharm kunnen gebruikt worden om de werking van het maag- darmkanaal te ondersteunen. De supplementen bevatten pre- en probiotica, hierdoor kan WeBiotic gebruikt worden om bij te dragen aan de werking van de spijsvertering van jouw hond of kat.

WeVit Tasty

Wepharm heeft deze supplementen ontwikkeld voor dieren met een verhoogde voedingsbehoefte. De supplementen bevatten essentiële vitaminen en mineralen voor honden en katten. De WeVit Tasty is een smakelijk supplement dat hoog in calorieën is en de eetlust stimuleert.

WeMalt

De WeMalt is speciaal voor katten ontwikkeld door Wepharm. Deze smakelijke pasta kan gebruikt worden ter bevordering van het oplossen en/of voorkomen van haarballen bij katten.