Sum Lab Vet

Sum Lab Vet is een Frans veterinair laboratorium wat hoogwaardige gezondheidsproducten ontwikkelt, produceert en promoot voor honden en katten. Medpets heeft een selectie producten van Sum Lab Vet in haar assortiment opgenomen, ter ondersteuning van het welzijn van jouw harige vriend. Je vind er supplementen voor dieren met overgewicht, voor de ogen, het gebit, de huid en de gewrichten.

Hoogwaardige voedingssupplementen

Bij overgewicht

Sum Fit is een supplement voor honden en katten die te maken hebben met overgewicht. Je geeft de tabletjes naast de standaardvoeding van je huisdier. Konjac poeder vermindert het hongergevoel en Elymus en Fucus stimuleren de stofwisseling.

Voor de ogen

Bij veroudering van de ogen van je huisdier, zet je Sum Visio in. Door middel van antioxidanten kan dit supplement helpen de ooglens te beschermen tegen vrije radicalen.

Voor het gebit

Wil je je hond of kat helpen op het gebied van gebitsverzorging? Sum Fresh bestaat uit verschillende soorten zeewier en fructo-oligosaccarides die zorgen voor een frisse adem en een goede conditie van het gebit.

Voor de huid

De prachtige, weelderige vacht van je hond of kat kan zo nu en dan wel wat extra verzorging gebruiken. Sum Derm zijn smakelijke kauwtabletten die wonderen kunnen doen voor de vacht en huid van je beste maatje. Het product bevat keratine dat helpt bij de groei van de vacht en de nagels. Daarnaast draagt het poeder van de Klisplant bij aan het reinigen van de huid. Zink bevordert een mooie vacht.

Voor de gewrichten

Beweegt jouw hond of kat niet zo soepel? Sum Flex ondersteunt de gewrichten van jouw huisdier dankzij het hoge gehalte aan chondroitine en glucosamine. De ingrediënten voeden het kraakbeen en ondersteunen het behoud van soepele gewrichten.