Service
Winkelwagen
Menu

Populaire producten

Deel jouw foto met #medpetsmoments of tag @medpetsnl

Tips van onze dierenarts

Meer tips

Medpets.nl – Bestel voordelig bij dé online shop voor de gezondheid van je dier.

Je huisdier is je beste vriend. Daarom willen we elke dag het beste voor ze. Medpets is dé dierenwinkel van Nederland met het grootste assortiment voor jouw huisdier. Je vindt als dierenliefhebber alles wat je nodig hebt in onze online webshop. Van hondenvoer en kattenvoer tot vlooien en teken middelen en ontworming. Met meer dan 15.000 kwalitatieve producten in het assortiment is er voor elk dier wat wils.

Online dierenshop

Medpets is naast een betrouwbare online dierenshop voor diergeneesmiddelen, dieetvoer en voedingssupplementen ook de webshop voor al je dierbenodigdheden. Van ontwormen en ontvlooien tot hondenmanden en speelgoed, krabpalen en kattenbakken koop je gemakkelijk bij de grootste online dierenwinkel van Nederland.

Gratis advies van de Dierenarts

Omdat de gezondheid van je dier bij Medpets voorop staat is er altijd een dierenarts die je te woord kan staan met gratis advies. Van voedingsadvies tot vlooien en teken plagen kun je bij ons terecht. Ook als je andere vragen hebt kun je telefonisch contact opnemen. De dierenarts schrijft regelmatige artikelen over veel voorkomende problemen, lichamelijke aandoeningen en andere aandachtsgebieden bij huisdieren. Voor meer informatie over verschillende hondenrassen of kattenrassen kun je terecht op de hondenrassen of kattenrassen pagina. Met veel verschillende hondenrassen en kattenrassen in verschillende vormen en maten kan het erg lastig zijn om te kiezen welk dier het beste bij jou past.

Welke merken vind je bij Medpets?

In onze online dierenwinkel vind je producten van de beste kwaliteit voor jouw hond, kat of ander huisdier waaronder Dr. Ann’s, Vetality, Adimere, Royal Canin, Hill’s, Sanimed, Trovet, Milbemax, Drontal, Frontline, IAMS, Feliway, KONG, Traumeel, PUUR, Scalibor, Trixie, Seresto, PeeWee en nog vele andere populaire merken. Door middel van ons uitgebreide filtersysteem in combinatie met de productcategorieën of het merkenoverzicht kun je eenvoudig navigeren over de Medpets webshop.

Dierenspeciaalzaak

Het assortiment van onze online dierenspeciaalzaak bevat een uitgebreid en voordelig assortiment kwaliteitsproducten. Tevens biedt Medpets.nl je deskundige en klantvriendelijke service en advies van onze dierenarts. Je kunt de klantenservice tijdens kantooruren altijd telefonisch bereiken met vragen over onze producten, het plaatsen van een bestelling, verzending of retouren.

Medpets op Social Media

Wil je ook op de hoogte blijven van de nieuwste dierenwinkel acties en weetjes? Volg ons dan op Facebook, Instagram, YouTube, TikTok en Pinterest. Hier posten wij wekelijks nieuwe producten, interessante artikelen en nieuwe kennisvideo’s over alles wat met dieren en hun gezondheid te maken heeft.