Perfect Natural Solutions

Perfect Natural Solutions is een leverancier en distributeur van voedingssupplementen en natuur- en verzorgingsproducten voor dieren en hun omgeving. Perfect Solutions is een Nederlandse vertegenwoordiger van de Duitse cdVet Natuurproducten in Nederland. Een compleet assortiment aan natuurlijke producten voor honden, katten, paarden, knaagdieren, vogels, vissen, reptielen en landbouwdieren.

Anti-Daas

Met de Anti-Daas van Natural Solutions kun je op een natuurlijke en veilige manier steekvliegen, horzels, dazen, muggen, teken en wespen weren. Deze spray is gebaseerd op etherische oliën en bevatten absoluut geen deet, pyrethine en citronella. Dit product is geschikt voor honden, paarden en andere hoefachtige en zelfs voor mensen!

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten