NML Health

NML Health

NML Health ontwikkelt gezondheids- en verzorgingsproducten voor jouw paard, hond en kat. Inmiddels heeft zij zo’n 400 producten op de markt gebracht. NML Health staat voor het bevorderen van de gezondheid van jouw dier op een natuurlijke, veilige en effectieve manier. Dat doet zij met behulp van natuurlijke producten.

Dieren zijn vrijwel altijd onderwerp van gesprek bij NML Health. Iedereen binnen het team is dierenliefhebber en -bezitter. Veel van de producten van NML Health zijn dan ook ontstaan door deze gesprekken; tijdens een kop koffie of de lunch komt er regelmatig een diergezondheidskwestie op tafel, waaruit nieuwe ideeën ontstaan.

NML Health Bed Comfort Dry

Bij Medpets vind je de NML Health Bed Comfort Dry lijn. De lijn bestaat uit comfortabele matrassen en kussens voor jouw hond en/of kat. De matrassen hebben een cover van zachte teddystof. Bovendien zijn ze gemakkelijk in gebruik en verschaffen ze weinig onderhoud. Het matras is waterdicht, waardoor het schoon en droog blijft en geen nare luchtjes opneemt. Om het matras te beschermen tegen de scherpe nageltjes van je huisdier, wordt er een cover meegeleverd. Mocht die vies worden, dan stop je het eenvoudig in de wasmachine. Het NML Health Bed Comfort Dry Matras is stevig en biedt daarom ook voldoende steun aan jouw oudere hond of orthopedische patiënt. Ook het NML Health Bed Comfort Dry Kussen is een heerlijk zachte ligplaats, die zich geheel vormt naar het lichaam van jouw huisdier.

Ligt jouw huisdier graag op de bank of de stoel? Maar wil je niet dat jouw meubels beschadigd raken? Met de NML Health Bed Comfort Dry Deken kan jouw huisdier languit op de stoel of bank liggen zonder deze te beschadigen. De middelste laag van de zachte deken is gemaakt van PVC waardoor de deken bovendien waterafstotend is.

Puur

Wist je dat Puur een merk is van NML Health? Toen er bijzonder veel vraag ontstond naar natuurlijke diergezondheids- en dierverzorgingsproducten, werd Puur opgericht. Puur producten zijn ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen, met het doel om jouw hond, kat of paard op een zo natuurlijk mogelijke wijze gezond te houden. Puur verkoopt dan ook uitsluitend homeopathische en fytotherapeutische middelen.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten