Groene Os Rust Compositum - Hond/Kat

Groene Os Rust Compositum - Hond/Kat

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Groene Os Rust Compositum ondersteunt uw hond of kat in stress-situaties.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie
  • Bijsluiters

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Groene Os Rust Compositum - Hond/Kat

Groene Os Rust Compositum bestaat uit diverse vitaminen, mineralen en kruiden. Rust Compositum kan ingezet worden bij onrust en spanning. Groene Os Rust Compositum Extra heeft een positieve invloed op het lichaam.

Ingrediënten (aanvullend diervoeder)

Magnesiumcitraat, L-Tryptophan, Niacinamide, Pyridoxine HCL, Mentha piperita, Humulus lupulus, Crataegus oxyacantha, Melissa officinalis, Hypericum perforatum, Zincum picolinatum, Ginkgo biloba, Inositol.

Meer informatie over dit product vindt u in de bijsluiter onder aan de pagina.

Product ID: 410
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Groene Os Rust Compositum - Hond/Kat ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Ontspannen maar
Door , 09 september 2020

Ik geef ons bange gestreste hondje nu inmiddels een aantal weken het poeder. Ik vind dat ze duidelijker minder uitvalt( uit bangigheid). Op sommige momenten is ze nog wel bladerige en gaat haar kraag omhoog. Ik denk wel dat het wat langer tijd nodig heeft, dus dat doen we dan ook. Nadeel is dat ze het poeder niet lekker vind en ik van alles moet bedenken om het binnen te krijgen en ik geef het haar hierdoor maar 1 x p dag

Helaas
Door , 20 december 2014

Geen effect bij onze berner sennen hond bij onweer en harde geluiden .

Valt erg tegen
Door , 20 december 2014

Eerst zat er geen maatschep bij en die is ook niet meer gekomen en toen ik eindelijk wist hoeveel ze mocht en t kon geven bleek dat ons Chihuahuatje van 2 kilo er vreselijke diaree van bleef houden, het spoot eruit elke dag, het ging ook niet over. Daarnaast was t echt ons meisje niet meer. Ik lees over niet suf enzo, nou ze was niet suf maar een heel ander hondje geworden, niet meer vrolijk en speels. En uiteindelijk deed t ook nog niet wat t doen moest, minder stress geven. Dus gestopt, geen fijn spul voor ons kleintje!

"jankt" minder maar is nog wel angstig
Door , 28 november 2014

Spul werkt op zich wel redelijk, onze 13 jaar oude (ex) kater is minder aan het janken vooral minder s nachts, maar is nog steeds heel erg angstig voor onverwachtse bewegingen e.d.

Groene os rust comp.
Door , 30 oktober 2014

Gebruik dit product voor 1 van mijn honden. Een volwassen collie die erg snel angstig en heel gevoelig is voor harde geluiden. Ook daardoor veel blaffen. Door rust compositum al na een paar dagen rustiger en ze is ook veel speelser. Prima product!!

groene Os Rust Compositum hond/kat
Door , 26 januari 2014

Goed product. Hond wordt er rustiger en minder gestresd van. Blijft wel goed aanspreekbaar en wordt niet suf of slaperig

Beoordelingen 1 - 6 van 6