cdVet Bio-Bachbloesem S.O.S.

cdVet Bio-Bachbloesem S.O.S.

Dit product is niet langer leverbaar. Kijk voor een geschikt product op de pagina cdVet.

cdVet Bio-Bachbloesem S.O.S. kan ontspannend werken bij situaties die onrust kunnen veroorzaken zoals een dierenartsbezoek of vuurwerk. De druppels kunnen aan het water van uw hond, kat of paard worden toegevoegd.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Kijk voor een geschikt product op de pagina cdVet.

cdVet Bio-Bachbloesem S.O.S.

De cdVet Bio-Bachbloesem S.O.S. kan ontspannend werken bij onrustige situaties. Hierbij kan gedacht worden aan een dierenartsbezoek of vuurwerk. De druppels bevatten verschillende gekookte bloemen. De vloeistof bevat geen suiker of alcohol. De druppels kunnen makkelijk toegediend worden op het eten of drinken van uw dier.

Gebruik

Voeg de druppels aan het drinkwater toe of meng door het voer van het dier. Sommige dieren drinken niet vaak en krijgen de druppels dan niet regelmatig genoeg binnen om er baat bij te hebben. In dat geval kunt u een mengflesje gebruiken. Is er geen water voorhanden, doe dan de druppels op de tong, zonder dat u met de glazen pipet de tong aanraakt. Ook kunt u de dosering op poten of oren druppelen, zodat deze door de huid wordt opgenomen.

Dosering

  • Hond of kat: 2 druppels per 5 kg lichaamsgewicht.
  • Paard: 10 druppels verspreid over 3 of 4 momenten per dag.

Samenstelling

Teunisbloem, amandelolie, witte bosrank, plantaardige wax, gekookte kerspruimen, gekookt springzaad, gekookte gele zonneroosjes, gekookte gewone vogelmelk (alle ingrediënten komen uit de biologische landbouw)

Product ID: 5272
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met cdVet Bio-Bachbloesem S.O.S. ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Ba h druppels
Door , 08 juli 2019

Poes is heel kieskeurig. 1 van de 2 poezen weigert te rten als de druppels door hetvoer zit. De 2e poes eet wel maar niet van harte. Doordat zij zo angstig is kan ik het ook niet op poot of oor druppelen. Doordat de vloeistof er lang over doet om uit het vlesje te komen lukt dat gewoon niet.

????????????
Door , 09 juni 2018

Super product????

Beoordelingen 1 - 2 van 2