Cane Protecta

Cane Protecta bestaat uit een klein team dierenliefhebbers in Friesland. Het doel van dit team is om diervriendelijke, natuurlijke en effectieve producten te ontwikkelen en te produceren. Cane Protecta werkt vanuit het Waddengebied en haalt de ingrediënten uit dit gebied. Voor paarden is er ook een lijn: Equi Protecta.

Natuurlijke verzorgingsproducten

Cane Protecta heeft verschillende verzorgingsproducten. De producten voeden, beschermen en verzorgen de huid. De hondenlotion werkt verzachtend en verzorgt de huid bij insectenbeten. De hondenzalf is een natuurlijke zalf en erg geschikt voor een ruwe en schrale huid. De hondenshampoo verfrist, reinigt en verzorgt en is geschikt voor elk huidtype. De droogshampoo is een verzorgende vachtspray en maakt de vacht los en weer kambaar.

Hygiëne en omgeving

De Cane Protecta Mandfris is een spray tegen hinderlijke geurtjes. Het is geschikt voor moeilijk te bereiken gebieden en voorkomt dat de stank zich op kan bouwen. Dit alles helemaal op natuurlijke basis.

Supplement

De Darmflora Stimulator is een supplement van Cane Protecta. Het is een natuurlijk, mild product en bevordert een natuurlijke stoelgang. Darmflora Stimulator bevat uitsluitend natuurlijke kruiden en plantenextracten.

Teken

De Take Away Spray is een tekenwerende spray op natuurlijk basis. De spray houdt de teken op afstand en is zacht voor de huid.