Bene-Bac

De producten van Bene Bac dragen bij aan een gezonde darmflora van je dier. In de darmen van alle warmbloedige dieren wordt de omzetting van voedsel tot opneembare voedingsstoffen verricht door bacteriën. Bij gezonde dieren vinden we in de darmen zowel goedaardige als schadelijke bacteriën. De goedaardige bacteriën zijn echter zeer gevoelig en kunnen door allerlei oorzaken (bijv. spanning, toedienen van antibiotica) zware verliezen lijden of zelfs vernietigd worden. Met Bene-Bac kan op volkomen veilige wijze de vereiste hoeveelheid goedaardige bacteriën worden bereikt.

Producten

Onderstaand zie je de producten die Medpets verkoopt van Bene-Bac.

Bene-Bac Plus Pet

Bene-Bac Plus Pet draagt bij aan het op peil houden van de darmflora van jouw hond of kat. Dit product is verkrijgbaar in een poeder of gel. Door middel van dit product zorg je ervoor dat er genoeg goedaardige bacteriën in de darmen van je dier zitten. Deze goedaardige bacteriën dragen bij aan een goede spijsvertering.

Equine Bene-Bac

Equine Bene-Bac is een probiotica dat bijdraagt aan een gezonde darmflora bij paarden. Deze gel is geschikt voor de eerste weken na de geboorte van een veulen. Verder kun je dit product ook gebruiken na het gebruik van antibiotica en ontworming of tijdens een periode van zware training en transpart ter ondersteuning.

Bene-Bac Plus Small Animal

Bene-Bac Plus Small Animal is speciaal ontwikkeld voor knaagdieren en konijnen. Dit product bevat FOS en goede micro-organismen die bijdragen aan een goede darmflora.

Bene-Bac Plus Bird & Reptile

Speciaal voor vogels en reptielen heeft Bene-Bac de Bird & Reptile ontwikkeld. Deze poeder en gel bevatten geconcentreerde melkzuurbacteriën. Dit product kan bij de volgende situaties gebruikt worden.

  • Bij veranderingen in de omgeving
  • Als gebruik van aanvullende therapie
  • Ter ondersteuning bij antibiotica
  • Bij spanningen, bijvoorbeeld door transport
  • In de periode van opfok
  • Tijdens de wisseling van het voer
  • Als lange termijnbehandeling voor een goede weerstand