amiQure Stress kat

amiQure Stress kat

Dit product is niet langer leverbaar. Voor een alternatief product kun je op de pagina Angst - Gedrag - Stress bij katten kijken.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

amiQure Stress kat

amiQure Stress voor de kat bestaat uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten (aanvullend diervoeder) die op een diervriendelijke manier uw kat minder stressgevoelig maakt zowel op de lange termijn als korte termijn.

Belangrijk om te weten is dat amiQure Stress uw kat helpt bij een gespannen gevoel zonder te versuffen en niet verslavend is. amiQure Stress voor de kat kan daardoor langdurig worden gebruikt.

Indicaties

Toepassingen bij problemen als: aanpassing, acceptatie (bijv. nieuwe huisgenoot), agressief gedrag (uitvallen), angst, hyperactiviteit, kattenshow, spanningen, onverdraagzaamheid, reizen, verblijf in pension, vernielzucht en vuurwerk.

Werkingsmechanisme: net als de overige amiQure producten is de formule opgebouwd uit een Multi-action systeem, volledig gericht op het zenuwstelsel van de kat.

Dosering en toediening

Gebruik: dagelijks circa 2 cm (1,5 gram) pasta op de snuit of poot van de kat smeren of door het voer. Een optimale werking wordt bereikt na ongeveer 3 weken. Na verloop van tijd kan de dosering eventueel worden gehalveerd, mits dit niet ten koste gaat van de conditie.

Verpakking:

Tube met 100 gram pasta. Uitgaande van een gemiddeld lichaamsgewicht (4 kg) en de standaarddosering, is een tube goed voor 2 maanden.

Product ID: 906
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met amiQure Stress kat ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
amicure stresskat
Door , 27 maart 2014

het doet niks....

Beoordelingen 1 - 1 van 1