> Online dierenapotheek Medpets.nl viert 150.000ste bestelling

Online dierenapotheek Medpets.nl viert 150.000ste bestelling

Online dierenapotheek Medpets.nl viert 150.000ste bestelling

Medpets.nl is opgericht in 2007 en was destijds de eerste die startte een groot assortiment diergeneesmiddelen, voedingssupplementen, dieetvoeding en verzorgingsproducten voor huisdieren online aan te bieden. Inmiddels is Medpets.nl uitgegroeid tot de grootste online dierenapotheek van Nederland. “Luisteren naar de wensen en behoeften van je klanten is essentieel om deze positie te behouden en verder te versterken”, aldus Elies van der Graaff, initiatiefneemster en directeur van Medpets.nl.

Nieuwe betaal- en aflevermogelijkheden

De afgelopen maanden heeft Medpets.nl daarom hard gewerkt aan de implementatie van aanvullende betaalmogelijkheden en Kiala. Klanten kunnen naast iDeal en Creditcard nu ook gebruik maken van PayPal en Achteraf Betalen om hun betaling te voldoen. Door de samenwerking met Kiala kunnen klanten ervoor kiezen hun bestelling te laten bezorgen op een Kiala afhaalpunt in plaats van deze thuis te laten afleveren. “Dit is voor mensen die overdag niet thuis ideaal. Zij kunnen hun pakket gedurende 14 dagen afhalen op een moment dat het hen uitkomt”, aldus Van der Graaff.

Nieuwe website

Momenteel wordt er bij Medpets.nl hard gewerkt aan een geheel vernieuwde website, die naar verwachting half juli zal worden gelanceerd. Gedurende het ontwerpproces hebben de wensen en behoeften van de klant voortdurend centraal gestaan. De nieuwe website is niet alleen optisch aantrekkelijker geworden, ook de navigatie en het bestelproces zijn flink onder handen genomen en een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt. “Met de nieuwe website gaan we de online winkelervaring van onze klanten verder veraangenamen, voorspelt Van der Graaff.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.medpets.nl of telefonisch contact opnemen met Elies van der Graaff, directeur van Medpets.nl. Telefoonnummer: 0186 - 575528 E-mailadres: vandergraaff@medpets.nl.

Deel dit artikel

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten