Bezopet

Bezopet

Bezo-pet is een heel smakelijke pasta voor het tegengaan en verwijderen van haarballen bij katten en kittens.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Bezo-Pet is van naam veranderd en heet nu Vétoquinol Care - Haarballen. Daarnaast is het voedingssupplement nu een smakelijke gel in plaats van een pasta. Bestel Vétoquinol Care - Haarballen hier.

Bezo-pet is een heel smakelijke pasta voor het tegengaan en verwijderen van haarballen bij katten en kittens.

De haren die uw kat door het likken binnen krijgt kunnen het spijsverteringskanaal van uw kat blokkeren. Bezo-Pet helpt om haarballen en losse haartjes uit de maag van de kat te verwijderen. De smakelijke pasta vormt een slijmlaag rond het ingeslikte haar waardoor het gemakkelijker door het spijsverteringskanaal passeert. De irritatie van het maagslijmvlies door de haarbal is verdwenen. Regelmatige gebruik van Bezo-pet kan preventief werken tegen deze opgespaarde haren in het spijsverteringskanaal doordat Bezo-Pet verhindert dat deze tot een haarbal zouden samenklitten.

Indicaties:

Bezo-pet wordt gebruikt om haarballen uit de maag te verwijderen. Ook losse haren worden omhuld, waardoor de vorming van haarballen wordt verhinderd. Regelmatig gebruik wordt vooral aanbevolen bij langharige rassen (Perzische) en bij katten die niet de mogelijkheid hebben om gras op te nemen en zo door braken de haarballen te verwijderen.

Samenstelling:

Specifiek glijmiddel, samengesteld uit water, vet en olie (heilbotleverolie en sojaolie), granen en suiker.

Toediening/Dosering

Dankzij zijn goede smaak wordt Bezo-pet zeer goed opgenomen en kan direct toegediend worden, zonder het in het voer te mengen.

Verwijderen van haarballen: 1 theelepel (5 ml) per dag.

Onderhoudsdosering: 1 theelepel (5 ml), twee tot drie maal per week.

Verpakking

1 tube van 70 gram.

Product ID: 1719
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Bezopet ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Waardeloos
Door , 31 maart 2014

Onze kortharige kat braakt bijna iedere dag, veroorzaakt door haar-irritatie in de maag (er zitten altijd haren in het braaksel) dus ik dacht dat deze pasta de oplossing zou zijn... Maar niet dus, het blijft na een week of 3 gewoon hetzelfde verhaal. Geen verschil. Van de week kwam er zelfs een enorme haarbal uit! Terwijl dit toch niet meer zou mogen gebeuren! Ja hij vind de pasta heerlijk, vandaar nog die ene ster...

Beoordelingen 1 - 1 van 1