amiQure Luchtwegen Pasta

amiQure Luchtwegen Pasta

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

AmiQure Luchtwegen Pasta kan ondersteuning bieden aan de bovenste luchtwegen van katten die hier gevoelig voor zijn.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Diervriendelijk alternatief

De reguliere aanpak bij problemen aan de luchtwegen zijn veelal antibiotica, mucolytica (slijmoplossers) en supplementen voor de algehele conditie en opwekking van eetlust. De aanpak met amiQure Luchtwegen Pasta, een aanvullend diervoeder, is een uitstekend en diervriendelijk alternatief dat vanuit een gecombineerde aanpak werkt aan het vrijmaken van de luchtwegen en het versterken van de weerstand.

Natuurlijke ingrediënten

AmiQure Luchtwegen Pasta bestaat uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die zijn gericht op gezonde bovenste luchtwegen voor katten die gevoelig zijn voor dit soort problemen; Echinacea, zink, vitamine C en Boswellia serrata extract versterken het immuunsysteem., Selenium en Vitamine E zijn anti-oxidanten.

Werking

Net als de overige amiQure-producten is de Luchtwegen Pasta opgebouwd uit een Multi-Action systeem, dat de luchtwegen op meerdere punten ondersteunt. amiQure Luchtwegen Pasta versterkt het immuunsysteem.

Dosering

Dagelijks ca. 3 cm (2 gram) pasta op de snuit of poot van de kat smeren of door het voer mengen. Na verloop van tijd kan de dosering eventueel worden gehalveerd, mits dit niet ten koste gaat van de conditie.

Verpakking

Tube met 100 gram pasta. Uitgaande van een gemiddeld lichaamsgewicht (4kg) en de standaarddosering is een tube voldoende voor 50 dagen.

Product ID: 871
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met amiQure Luchtwegen Pasta ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Kat zichtbaar opgelucht
Door , 19 maart 2019

Mijn kat is zichtbaar opgelucht na toediening van de pasta. Ik smeer het onder haar neus en al vrij snel klinkt de ademhaling beter. Ik gebruik het nu ca. 2 weken en poes maakt weer gezonde indruk.

Verkouden kitten
Door , 21 december 2017

Zeer goed bevallen , na zo’n 10 dagen was het over!

goed
Door , 20 juli 2016

De zieke kater is hier enorm van opgeknapt. Dit is een goed product!

korte ervaring met amiqure
Door , 03 november 2015

Ik kan niet goed merken, dat het slijmoplossend werkt.Lekker vindt mijn kat het niet, maar eet het op onder protest.Door de pasta vorm is het wel gemakkelijker toe te dienen dan tabletten.Voor mensen ruikt het erg vies, misschien voor een kat minder.

verkouden
Door , 13 juni 2015

als hier een poes verkouden word geef ik dit een dag of 4 omdat de luchtwegen open blijven eten en drinken ze gewoon dus hoef ik me daar geen zorgen over te maken

Luchtwegen pasta
Door , 18 januari 2015

Onze kater heeft niesziekte en heeft in combinatie met de winter ( regen/kou) meer last van niezen en dat hij verstopt zit. We gebuiken de pasta nu in combinatie met L-Lysine. En het lijkt iets minder te worden. In ieder geval lijkt hij meer lucht te hebben. Helaas doet de pasta niets aan de weerstand, waardoor het niezen minder wordt.

Beoordelingen 1 - 6 van 11