Accessoires voor katten

Wanneer je besluit een kat aan te schaffen, moet je jezelf goed realiseren dat een kat meer is dan alleen een gezellige nieuwe huisgenoot. Een kat heeft een goede verzorging nodig en als baasje kun jij vast handige accessoires gebruiken. Medpets heeft verschillende accessoires in haar assortiment om het leven van jouw kat en als baasje aangenamer te maken.

Voedselcontainers

Wil jij op een nette manier het voer van je lieve kat opbergen? Dat kan met handige opbergboxen. Medpets heeft verschillende opbergboxen in haar assortiment om brokken op een verse manier op te slaan. In deze categorie vind je bekende merken terug van onder andere Curver Petlife, Designed by Lotte en Moderna. Deze handige containers zijn voorzien van een deksel, zodat je dagelijks gemakkelijk brokken kunt scheppen. Wil jij natvoer bewaren om het langer vers te houden? Dan kan de Siliconen Blikdeksel van Trixie erg handig zijn! Deze deksels van siliconen zijn er in verschillende formaten en kunnen in de vaatwasser.

Leuke waakbordjes

Ben jij een grote kattenvriend? Of wil jij bezoekers op een grappige manier waarschuwen voor de aanwezigheid van je kat? Medpets heeft verschillende (grappige) waakbordjes in haar assortiment voor baasjes van katten. Op deze bordjes staan ludieke teksten zoals: ‘Pas op! Katten!’ of ‘Hier woont een verwend katje!’.

Adreskokers

Als baasje kan het erg vervelend zijn als jouw lieve huisdier de weg kwijtraakt. Door een adreskokertje aan de halsband te bevestigen, kan een vinder de gegevens van het baasje terugvinden in het kokertje. Zo kan op een makkelijke manier contact opgenomen worden met het baasje.

Bekijk snel hieronder het volledige assortiment van Medpets aan accessoires voor katten.

Toon filters