Royal Canin VCN - Pediatric Starter Large Dog

Royal Canin VCN - Pediatric Starter Large Dog

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Hondenvoer voor een grote drachtige of zogende teef en haar pups


Royal Canin VCN - Pediatric Starter Large Dog is voeding voor drachtige of zogende teef van een groot ras en haar pups. De brokken voorzien in de hogere energiebehoefte van de drachtige hond.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Royal Canin VCN - Pediatric Starter Large Dog

Drachtige honden hebben een verhoogde voedingsbehoefte vanaf de tweede helft van de zwangerschap tot en met de periode dat ze melk geeft aan de pups. Ze voedt dan niet alleen zichzelf maar ook een stel jonge hondjes. De voeding van Pediatric Starter Large Dog is geschikt voor zowel moeders als puppy's van grotere rassen. De brokken helpen de conditie van de moeder. Daarnaast ondersteunt het de weerstand en spijsvertering. Voor het voeren aan pups, kunnen de brokjes ook eerst gemalen en/of geweekt worden in water of melk. Het voer is geschikt voor drachtige of zogende teven vanaf 25 kg en pups van grotere rassen (met een volwassen gewicht vanaf 25 kg) vanaf 4 weken.

Eigenschappen

 • De combinatie van goed verteerbare eiwitten, suikerbietenpulp, rijst en visolie zorgen een gezonde spijsvertering.
 • Ondersteunt de weerstand van moeder en pups.
 • Bevat veel energie zodat met kleine hoeveelheden toch voldoende binnenkomen en het spijsverteringskanaal minimaal belast wordt.
 • Aan het begin van de speenperiode kunnen de brokken aangemaakt worden met warm water of warme melk tot er een pap ontstaat (20 minuten weken, water 60 graden). Deze brokken worden door de grootte, samenstelling en vorm met water/melk makkelijk een pap.
 • Er zijn 3 bereidingswijzen mogelijk voor de Starter voedingen:
  1. Geweekt en geprakt (begin van de speenperiode) om de overschakeling van zuigen naar het eerste kauwen te vergemakkelijken.
  2. Geweekt zonder te prakken om het kauwproces te stimuleren en voldoende vochtopname te garanderen (midden van de speenperiode).
  3. Droge voeding voor pups die kunnen kauwen (einde van de speenperiode).

Voeding van Royal Canin

Deze voeding sluit aan op de volgende voedingen van het VCN programma van Royal Canin:

Samenstelling

Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, tarwegluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïs, bietenpulp, mineralen, sojaolie, plantaardige vezels, visolie, vetzuurzouten, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschillen en -zaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden en bèta-glucanen), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), vitamine A en D3, ijzer, jodium, koper, mangaan, zink en selenium. Met caroteen.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 30%, ruw vet: 22%, ruwe as: 6,9%, ruwe celstof: 1,8%.

Nutritionele toevoegingsmiddelen

Vitamine A: 13900.00 IE/kg, vitamine D3: 1200.00 IE/kg, E1 (ijzer): 48.00 mg/kg, E2 (jodium): 3.70 mg/kg, E4 (koper): 8.00 mg/kg, E5 (mangaan): 63.00 mg/kg, E6 (zink): 206.00 mg/kg, E8 (selenium): 0.08 mg/kg, bèta-caroteen: 40.00 mg/kg.

Product ID: 1358
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Royal Canin VCN - Pediatric Starter Large Dog ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling