Vers Vlees hond

Vers Vlees voeren aan jouw hond, wat houd dit precies in? Het woord zegt het eigenlijk al, je geeft letterlijk vers vlees aan jouw viervoeter. We praten over vers vlees als voeding niet verhit is en koel of in de vriezer bewaard wordt. Honden zijn van nature carnivoren, vers vlees gaat er daarom zeker wel in! Het verteringsstelsel en gebit van een hond is erop gebouwd om vers vlees te kunnen eten. Vlees, of het nu vers of verhit is, kan beter verteerd worden dan brokken. Meestal bevat vers vlees voeding weinig vezels. Hierdoor zal jouw huisdier weinig ontlasting produceren. Dit hoeft niet perse een voordeel te zijn, sommige honden kunnen last krijgen van obstipatie als ze vers vlees gevoerd krijgen. Vers vlees is erg natuurlijk. De dierlijke grondstoffen in het vlees zijn onbewerkt en worden alleen gemalen en ingevroren. Er hoeven geen conserveermiddelen aan worden toegevoegd omdat de rauwe voeding wordt ingevroren. Heb jij een zeer kieskeurige hond? Vers vlees wordt over het algemeen zeer goed geaccepteerd. Honden vinden het erg lekker, dit komt vooral omdat ver vlees bestaat uit veel dierlijke grondstoffen. Verschillende organen en spiervlees wordt door de hond als zeer smakelijk ervaren.

Vers Vlees – Farm Food

De vers vlees maaltijden van Farm Food zijn compleet. Een complete maaltijd voor jouw hond bestaat uit natuurlijke ingrediënten en is aangevuld met vitaminen en mineralen. De voeding wordt aangeboden in bakjes, worsten en miniworstjes. Het vlees in de maaltijden komt van dieren die goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie. De voeding heeft een hoge acceptatie, is goed verteerbaar en vrij van gluten. Het vers vlees komt goed van pas bij honden die erg kieskeurig zijn of problemen hebben met de spijvertering. Het vers vlees van Farm Food is verkrijgbaar in de smaken: Pens & Hart, Rundvlees en Groene Runderpens. De Groene Runderpens is overigens geen complete voeding maar aanvullend.

Vers Vlees – Prins

De TotalCare diepvries vers vleesmaaltijden van Prins zijn compleet en liggen zo dicht mogelijk bij de natuurlijke voeding. De voeding bevat veel vlees en wordt daardoor goed geaccepteerd. Het ondersteunt de darmflora waardoor het bijdraagt aan een goede spijsvertering. Hierdoor is de voeding zeer geschikt voor honden met een spijsverteringsprobleem. Het vers vlees kan ook een goede uitkomst bieden bij huid- en/of vachtproblemen. Wanneer je hond veel last heeft van haaruitval, schilfers, rode huid en stinkende vacht kan vers vlees zeker helpen. Het vers vlees van Prins is makkelijk te verdelen en bereiden door het gebruik van vleesschijven.

Vers Vlees – Alaska

De vers vleesvoedingen van Alaska zijn geïnspireerd op het menu van de voorouder van de hond: de wolf. De worsten van Alaska bestaan uit rauw vlees met botten en organen. Daarnaast zijn de worsten aangevuld met gepureerde groenten. Een klein gedeelte (Red Meat, White Meat en Wild meat) is complete voeding, de rest is aanvullend diervoeding en kan naast de dagelijkse maaltijd gegeven worden. De worsten zijn vrij van toegevoegde vitaminen en mineralen, conserveermiddelen, gluten en kleur-, geur- en smaakstoffen.

Vers Vlees – Raw4Dogs

De diepvries maaltijdworsten van Raw4Dogs zijn compleet en bevatten vlees, organen en botten die goedgekeurd zijn voor humane consumptie. Daarnaast is er een mix van vitaminen, mineralen en groenten aangevuld aan het verse vlees. De vers vlees voeding draagt bij aan een betere huid- en vachtconditie en de algehele weerstand. De worsten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken.

Vers Vlees – Runner

De diepvries voeding van Runner Dogfood bestaat uit deelblokjes, worsten en voordeelverpakkingen (dozen). De dozen zijn gevuld met handige schijfjes zodat de voeding makkelijk te doseren en bereiden is. De voeding bevat veel vers vlees en is rijk aan natuurlijke vitaminen. Er is geen gebruik gemaakt van toegevoegde plantaardige ingrediënten. Runner heeft diepvries voeding dat compleet of aanvullend is. Aanvullend diepvries voer kan naast de dagelijkse maaltijd gegeven worden of als traktatie tussendoor. Er zijn verschillende smaken beschikbaar van het Runner diepvriesvoer.

Bewaarconditie

Al het vers vlees moet in de diepvries bewaard worden. Voor het gebruik laat je het vlees ontdooien op een koele plek, zoals de koelkast. Wanneer het vlees ontdooit is, kun je het beperkt bewaren in de koelkast. Het is niet meer mogelijk het vlees opnieuw in te vriezen.