United Pets

Sinds 1999 maakt United Pets leuke accessoires voor dieren. United Pets onderscheidde zichzelf van andere bedrijven door onderzoek te doen naar ontwerp, materialen en producten met als uitgangspunt de wensen van de klanten. De eerste producten waren de voer- en drinkbakken, die als voordeel hun hoge kwaliteit materiaal hadden. De missie van United pets is innovatieve, originele en functionele dierenproducten produceren.

Producten voor honden

Onderstaand zie je het assortiment van United Pets dat Medpets aanbiedt. Voor honden zijn er poepzakhouders in verschillende kleurtjes en poepzakjes verkrijgbaar. De poepzakhouder heeft de vorm van een botje en is verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren. De bekende voerbakken van United Pets zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. De voerbak is vaatwasser en magnetron bestendig met een handige opening zodat u de bak gemakkelijk kunt oppakken/neerzetten. Ook heeft de bak een handige anti-slip onderkant, zodat de bak niet wegglijdt wanneer je hond of kat er uit staat te eten.

Producten voor katten

Voor katten biedt United Pets een kattenbak met kattenbakschep aan. Deze zijn beide verkrijgbaar in verschillende kleuren en erg handig in gebruik. Speciaal voor katten is er de United Pets Voerbak Fishkiss, dit is een dubbele voerbak waar je overheerlijke kattenmaaltijden in kunt serveren. De United Pets Vervoersbox is ideaal voor het vervoeren van katten of kleine honden.