Runner Dogfood

Runner Dogfood

Runner Dogfood is een bedrijf dat diepvriesvoeding en houdbare worsten produceert. Honden zijn vleeseters, omdat ze een kort spijsverteringskanaal hebben. Om deze reden is Runner Dogfood begonnen met het ontwikkelen van hondenvoer met de perfecte balans tussen vlees en andere ingrediënten. Met de diepvriesvoeding geef je jouw hond het beste wat de natuur te bieden heeft en mede door de 45 jaar ervaring van het bedrijf zijn de producten van hoge kwaliteit.

Het segment diepvriesvoeding bestaat uit worsten en deelblokjes. De diepvriesworsten zijn bij ons verkrijgbaar in vele smaken. De worsten zijn gemaakt zonder plantaardige toevoegingen en zijn verkrijgbaar in rollen van 150 gram, 500 gram en 1 kilo. De deelblokjes zijn verkrijgbaar in zakken van 750 gram en in voordeelverpakkingen van 10 kilogram. De diepvriesvoeding van Runner is gezonde voeding met veel vlees. De producten verbeteren de darmflora en gaan de vorming van tandsteen tegen.

De voeding is geschikt voor elk hondenras, maar helaas zijn niet alle producten geschikt voor pups. Indien je een pup hebt en kiest voor de diepvriesworst, raadpleeg dan eerst je dierenarts voor goed advies. De diepvriesproducten zijn na het ontdooien nog maximaal twee dagen houdbaar en worden op kamertemperatuur geserveerd.