Raw4Dogs

Raw4Dogs

Raw4dogs is een premium KVV-lijn van het merk Rodi Petfood. Niet iedereen heeft genoeg tijd of vaardigheden om een goed gebalanceerd dieet samen te stellen voor hun hond, daarom heeft Raw4dogs dit voor jou gedaan. De grondstoffen die voor de worsten worden gebruikt, zijn van hoge kwaliteit en de ingrediënten zijn gebaseerd op het natuurlijk dieet van de wolf, de voorouder van de hond.

De Raw4dogs worsten zijn geschikt voor elk hondenras en bevatten enkel vlees, botten en organen. Zowel puppy’s als volwassen honden kunnen genieten van deze worsten. De worsten verbeteren de algehele weerstand van jouw hond door de goede bacteriën in rauw vlees. De worsten zijn beschikbaar in zeven verschillende smaken. Wij verkopen alle smaken, die in porties van 450 gram en 1,5 kilogram verkrijgbaar zijn. Ook zijn er voordeelpakken verkrijgbaar waarin alle smaken samen worden verkocht.

De Raw4dogs worsten vallen onder het segment KVV (Kant-en-klaar Vers Vlees), wat betekent dat alle noodzakelijke voedingsstoffen die jouw hond dagelijks nodig heeft in de worst verwerkt zijn. Deze voedingsstoffen komen uit een speciale mix van vitaminen en mineralen die is toegevoegd. Buiten de KVV-lijn, biedt Raw4dogs ook een BARF (Bones and Raw Food) worst aan. Dit houdt in dat u deze worst samen met andere supplementen moet voeren, zoals groenten.

Puppy’s hebben per kilo lichaamsgewicht 40-60 gram per dag nodig, verdeeld over 3 à 4 maaltijden. Volwassen honden hebben per kilo lichaamsgewicht genoeg aan 20-30 gram per dag, verdeeld over 1 à 2 maaltijden. Deze hoeveelheden gelden voor elk hondenras. Indien u de worst bewaard in de vriezer, is deze houdbaar tot de aangegeven THT-datum. Na het ontdooien is de worst nog maximaal twee dagen houdbaar in de koeling.