PatentoPet

PantentoPet voldoet graag aan de behoeften van huisdieren en hun baasjes. Op basis van hun kennis, hebben zij verschillende hondenspullen op de markt gebracht. PantentoPet wil het leven van huisdieren en baasjes comfortabeler maken met hun handige accessoires.

Rug- en nekproblemen

Een halsband is niet altijd het beste alternatief voor honden met rug- en nekproblemen. Een tuig kan dan een betere uitkomst bieden. PatentoPet heeft het PatentoPet Tuig. Dit unieke tuig heeft een elastische lijn en handvat. De lijn aan het tuig kan binnen enkele seconden uitgetrokken worden, zodat het tuig verandert in een tuig met een korte lijn. Dankzij het elastische materiaal, wordt de lijn automatisch weer ingetrokken en samengevoegd met het tuig.

Hands Free lijn

Ben jij graag sportief met je hond? Dan is het PatentoPet Hands Free Lijn een handige accessoire! Deze Hands Free Lijn is perfect te gebruiken tijdens sportieve hardloop momenten. Je bevestigt als baasje de lijn gemakkelijk aan de pols. Een handig systeem waarbij de lijn niet in de weg zit tijdens het hardlopen.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten