Lupo Natural

Lupo Natural combineert traditionele vaardigheden met de resultaten van tientallen jaren van onderzoek. Van deze kennis profiteert de consument en in het bijzonder jouw hond. De combinatie van verantwoorde voedingswetenschap en de kracht van innovatieve, natuurlijke voeding zijn de meest belangrijke elementen in het voer van Lupo Natural.

De kennis van Lupo Natural maakt alles mogelijk!

Het voer van Lupo Natural is koudgeperst en voorziet jouw trouwe viervoeter van de beste ingrediënten, zoals Zwitserse scharrelkippen en verschillende vitamines uit de zee. Ook zijn alle voedingen van Lupo Natural vrij van conserveringsmiddelen, kleur-, smaak-, en hulpstoffen. Het welzijn van jouw trouwe dier zorgt voor het evenwicht tussen mens en dier. Alle voedingen van Lupo Natural komen ook uit een milieuvriendelijke productie en zitten in een milieuvriendelijke verpakking.

Assortiment

De Lupo Natural Schweizer Poulet is een koudgeperst hondenvoer met vlees van Zwitserse kippen en is geschikt voor alle hondenrassen. Zoals in de bovenstaande alinea al te lezen is, is ook dit voer vrij van conserveringsmiddelen, kleur-, smaak-, en hulpstoffen. Doordat deze voeding koudgeperst is, blijven belangrijke bestanddelen, zoals vitaminen en mineralen, optimaal behouden. Daarnaast zijn deze koudgeperste brokken makkelijker te verteren. Dit voer is ook een bron van omega 3 & 6-vetzuren. Jouw hond zal hier lekker van gaan smullen.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten