Interball

Interball

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De Interball van Petbrands is een rubberen speelbal met aan beide zijden sterke handvatten, hierdoor is de bal gemakkelijk op te pakken voor hond en baas. De Interball is geschikt als trekspeelgoed, voetbal of voor apporteerspelletjes. Tevens is er ook de Interball Double Rope met toegevoegde lussen voor nog meer speelplezier.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Interball

De Interball is een rubberen speelbal met aan beide zijden sterke handvatten waardoor zowel hond als baas de bal gemakkelijk kunnen oppakken. De Interball onderscheidt zich van andere speelballen omdat deze bal op meerdere manieren gebruikt kant worden, namelijk als trekspeelgoed, als voetbal of om te apporteren. Tevens blijft de Interball drijven en kan er dus ook in het water mee worden gespeeld. Kortom de Interball kan baas en hond vele uren speelplezier geven.

Interball Double Rope

Naast de normale Interball is er nu ook de Interball Double Rope. Deze speelbal is van hetzelfde materiaal als de normale interball alleen bevat deze toegevoegde lussen aan de zijkant voor extra uitdagende trek- en duwspelletjes.

Varianten

De interball is verkrijgbaar in de volgende varianten:

  • Interball - Large (ca. 17,5 cm)
Product ID: 1252
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Interball ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Bal
Door , 20 maart 2022

Eerder een soortgelijk product in engeland gekocht. Ik zocht een nieuwe voor een nieuwe hond in Nederland. Hij lijkt erop maar volgens mij heeft de hond bij deze minder grip. Verder alles vlot en prima verlopen.

stevige en leuke bal, maar natuurlijk niet onverwoestbaar
Door , 03 maart 2021

Een zware, stevige bal met twee handvatten, waardoor je hem niet alleen kan gooien, maar ook eraan kan trekken. De blauwe versie zou iets steviger zijn dan de gele, maar ik zag weinig verschil. Na tweeëneenhalf jaar meermaals daags gebruik met een aantal border collies en staffordshire terriers was één handvat eraf - toch verdienstelijk. Een belangrijke tip: laat een hond er nooit zomaar op kauwen, dat overleeft de bal niet. Ruwe spelletjes gaan wèl.

interball
Door , 18 juli 2020

wij dachten dat deze bal vrij stevig was en dat onze hond deze niet kapot kon bijten maar het tegen deel is waar. onze border collie eet al het rubber eraf. dus qua prijs is het een hele dure bal die binnen 2 dagen weg gegooid kon worden jammer genoeg.

Honden bal
Door , 19 april 2020

Het is jammer dat ze zwaar en erg zwaar zijn

1
Door , 10 februari 2020

gaat relatief snel kapot

Andere kunststof?
Door , 10 augustus 2017

Ik heb een interball van ongeveer ACHT jaar oud en die heeft onze drie tot vier duitse herders nog steeds overleeft (nog helemaal heel) een jaar geleden een nieuwe interball gekocht voor erbij en die was snel van de handvatten ontdaan.Ik denk dat ze op een goedkoper soort kunststof zijn overgegaan.

Beoordelingen 1 - 6 van 9