Kalmeer jouw dier met de producten van FELIWAY® en ADAPTIL®

Reizen met de kat

De meeste katten zijn terughoudend wanneer ze hun reismand in moeten gaan. Omdat de reismand meestal maar een paar keer per jaar wordt gebruikt, voor waarschijnlijk een ritje naar de dierenarts, associëren katten de reismand meestal met vervelende momenten.

Het is bewezen dat FELIWAY® helpt om tekenen van reisangst, zoals miauwen, kwijlen of onrust helpt te verminderen.

Reizen met de hond

En ook honden kunnen onzeker of angstig zijn tijdens een autorit. Daar waar de ene hond geniet van een korte of lange rit met de auto, is dit voor sommige honden juist een enorme stressvolle gebeurtenis.

De producten van ADAPTIL® helpen honden op natuurlijke wijze kalmeren, waardoor reizen minder stressvol wordt. Het is bewezen dat het hijgen, beven en rusteloosheid vermindert.

Ondersteun jouw dier

De producten van FELIWAY® en ADAPTIL® kunnen jouw kat en hond ondersteunen in deze spannende situaties. Ze stellen jouw huisdier op natuurlijke wijze gerust waardoor reizen of een bezoek aan de dierenarts minder stressvol is.

De producten van FELIWAY® en ADAPTIL® zijn makkelijk toepasbaar en uiterst gebruiksvriendelijk voor zowel eigenaar als voor de hond en kat. Handig voor thuis en onderweg!