EzyDog

EzyDog

EzyDog is een merk dat verschillende producten maakt voor baasjes en honden die avontuurlijk zijn en houden van het buitenleven. Zeker 80 procent van de producten is geproduceerd met neopreen. Hierdoor ben je goed zichtbaar tijdens de donkere dagen. Daarnaast zijn alle producten zo geproduceerd dat ze stijlvol en comfortabel zijn voor zowel het baasje als de hond.

Voor de actieve hond

EzyDog produceert onder andere halsbanden, tuigjes, jassen en lampjes voor honden. Hierbij wordt rekening gehouden met de actieve levensstijl van zowel hond als baas. Alle producten zijn met de hand gemaakt en voorzien van handige details en opties. Zo is er een speciale lijn voor hardlopers, joggers en wandelaars die graag hun handen vrij houden. Ook aan de honden van watersporters is gedacht. Voor hen is er het SeaDog Zwemvest. Hiermee kan jouw hond veilig zwemmen of mee met een boottocht.

Belonen

Tijdens een training wil je jouw hond graag belonen. De SnakPak beloningstasjes van EzyDog hebben meerdere vakjes. Met deze handige accessoire heb je altijd traktaties in de buurt terwijl je je handen vrijhoudt. Het beloningstasje heeft een inhoud van maar liefst 750 ml. Dit handige tasje is om je heup te plaatsen met een handige verstelbare heupband. Daarnaast heeft de Snakpak een speciale dispenser waar je poepzakjes aan op kunt hangen. Zo kun je gemakkelijk en snel je hond belonen en zonodig de ontlasting opruimen.

Opvallen in het donker

In de winter wordt het sneller donker, waardoor het belangrijk is dat je hond opvalt. EzyDog heeft verschillende handige lampjes die je gemakkelijk kunt bevestigen aan de halsband. De EzyDog Adventure Light Small is een handig lampje die waterdicht is. Daarnaast heeft de meegeleverde batterij een levensduur tot wel honderd uur!. Dit lampje is er in verschillende kleuren.

Hondenriemen

Ezydog heeft verschillende hondenriemen in haar assortiment. De Ezydog Soft Trainer is een perfecte hondenriem van zacht en stevig materiaal. Met het Traffic Control-handvat kun je in drukke situaties je viervoeter kort houden. Ben jij het baasje van twee honden? Dan kan de EzyDog Zero Shock Coupler een uitkomst bieden. Dit handige koppelstuk heeft twee bevestigingspunten voor halsbanden, zodat je met twee honden tegelijk kunt wandelen aan één lijn! Handig toch?

Toon filters