Eukanuba Healthy Biscuits
Eukanuba Healthy Biscuits
Eukanuba Healthy Biscuits
Eukanuba Healthy Biscuits

Eukanuba Healthy Biscuits

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Eukanuba Healthy Biscuits zijn geschikt voor iedere hond ongeachte leeftijd, ras of grootte.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Eukanuba Healthy Biscuits

De koekjes vullen een uitgebalanceerde voeding aan dankzij de aanwezigheid van belangrijke voedingsstoffen die uw hond op zes punten (sterke afweer, huid en vacht, soepele spieren, gezonde spijsvertering, sterke botten, gebitsverzorging) beter laten presteren. De ingrediënten in Eukanuba Healthy Biscuits zijn 100 procent compleet en uitgebalanceerd, zodat uw hond van hoogwaardige voeding profiteert, zelfs wanneer hij iets lekkers krijgt.

 • Healthy Biscuits Puppy : De hondenkoekjes zijn gemaakt met hoogwaardig dierlijk eiwit om bij te dragen aan de ontwikkeling van de spieren en voldoende energie te bieden voor opgroeiende puppy's. Samen met calcium voor sterke botten zorgt dit ervoor dat uw puppy opgroeit om de wereld te ontdekken en iedere uitdaging aan te gaan. Actieve puppy's zijn altijd op zoek naar nieuwe avonturen. Daarom versterken deze hondenkoekjes hun weerstand met hoogwaardige antioxidanten en hun spijsvertering met prebiotica en bietenpulp, zodat ze niet te stuiten zijn. De 3D DentaDefense-technologie in die koekjes houdt het gebit van uw puppy bovendien schoon en sterk. De toegevoegde omega-6- en omega-3-vetzuren dragen bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht.
 • Healthy Biscuits Adult :De hondenkoekjes zijn gemaakt met hoogwaardig dierlijk eiwit, dat honden in staat stelt om sterke, soepele spieren te ontwikkelen en waardoor ze elke uitdaging aankunnen die ze op hun avonturen met u tegenkomen. Deze traktaties voor honden, die met bietenpulp zijn samengesteld, bevorderen een gezonde spijsvertering en verbeteren de opname van alle belangrijke voedingsstoffen. Calcium voor sterke botten en klinisch bewezen antioxidanten voor een sterke natuurlijke weerstand houden uw hond actief en fit. 3D DentaDefense-technologie in die koekjes houdt het gebit van uw hond bovendien schoon en sterk. De toegevoegde omega-6- en omega-3-vetzuren dragen bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht.
 • Healthy Biscuits Senior : De hondenkoekjes zijn gemaakt met hoogwaardig dierlijk eiwit, zodat uw hond sterke, soepele spieren kan ontwikkelen en behouden. Antioxidanten ondersteunen de natuurlijke weerstand van uw ouder wordende hond, zodat hij steeds weer nieuwe uitdagingen aankan, elke dag opnieuw. Deze traktaties voor honden, die met bietenpulp zijn samengesteld, dragen bij aan een gezonde spijsvertering en bevorderen de opname van voedingsstoffen door uw hond. Calcium houdt de botten sterk, zodat uw hond fit en actief blijft. 3D DentaDefense-technologie in die koekjes houdt het gebit van uw hond bovendien schoon en sterk. De toegevoegde omega-6- en omega-3-vetzuren dragen bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht.

Samenstelling

 • Healthy Biscuits Puppy : tarwebloem, gedroogde kip en kalkoen, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp, vismeel, gedroogde biergist, gedroogde hele eieren, gehydrolyseerd kippeneiwit, dicalciumfosfaat, lijnzaad, natriumchloride, kaliumchloride.
 • Healthy Biscuits Adult : tarwebloem, gedroogde kip en kalkoen, dierlijk vet, gedroogde bietenpulp, vismeel, gedroogde biergist, gedroogde hele eieren, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, natriumchloride, kaliumchloride, lijnzaad, dicalciumfosfaat, calciumcarbonaat.
 • Healthy Biscuits Senior : tarwebloem, gedroogde kip en kalkoen, gedroogde bietenpulp, dierlijk vet, gedroogde biergist, gedroogde hele eieren, gehydrolyseerd kippeneiwit, vismeel, natriumchloride, kaliumchloride, lijnzaad, fructo-oligosacchariden, calciumcarbonaat, glucosamine, chondroïtinesulfaat.
Product ID: 1918
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Eukanuba Healthy Biscuits ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
5
Door , 27 november 2017

Mijn hond vind erg lekker

koekjes
Door , 19 juli 2017

Moet nog even wachten, koekjes zijn vanaf 3 maanden

lekker
Door , 07 maart 2016

ook de oppashond geniet ervan

beetje te hard
Door , 11 januari 2014

voor mijn oudere hond te hard helaas de andere hond 10 jaar eet ze wel graag

Beoordelingen 1 - 4 van 4