Edgard & Cooper Adult Dog Wild
Edgard & Cooper Adult Dog Wild
Edgard & Cooper Adult Dog Wild

Edgard & Cooper Adult Dog Wild

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Edgard & Cooper gebruiken vers bereid vlees, vers bereide vis en andere overheerlijke ingrediënten.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Het voer van Edgard & Cooper krijgt een nieuwe uitstraling door de nieuwe en frisse verpakkingen. Ook worden de recepten verbeterd om zo jouw hond nog meer te laten genieten van zijn maaltijd. Bekijk nu snel de vernieuwde producten van Edgard & Cooper!

Edgard & Cooper

Edgard & Cooper is gemaakt met vers vlees als eiwitbron en zit boordevol andere voedzame ingrediënten waar honden dol op zijn. Edgard & Cooper staat voor pure en gezonde hondenvoeding en is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Gent. Geen vleesmeel, geen kunstmatige kleurstoffen, geen aroma's, geen bewaarmiddelen, geen suikers en vrij van granen. Tien procent van de winst gaat naar goede hondendoelen.

Waarom vers vlees?

Vlees is het belangrijkste ingrediënt van hondenvoeding. Vers vlees zit boordevol nuttige eiwitten en zijn belangrijk voor een gezond leven. Eiwitten bestaan uit aminozuren. Honden kunnen een deel van deze aminozuren zelf aanmaken, een deel niet. Deze laatste zijn de zogenaamde essentiële aminozuren die honden uit hun dagelijkse voeding moeten halen. Edgard & Cooper is de eerste die hondenvoer op basis van vers vlees (in plaats van vleesmeel) produceert.

Een stap verder dan eiwitten alleen

Edgard & Cooper houden bij de productie rekening met twee belangrijke parameters als het over proteïnes gaat: de verteerbaarheid en de biologische waarde. De verteerbaarheid van een eiwit verwijst naar hoe makkelijk of moeilijk het lichaam van onze viervoeters dit eiwit kunnen verteren. De biologische waarde geeft aan hoe goed dit eiwit (essentiële) aminozuren aanlevert.

Prébiotica

Edgard & Cooper bevat verschillende prebiotica waaronder FOS en MOS. Dit zijn onverteerbare vezels die een voedingsbron zijn voor goede bacteriën en zorgen voor een gezonde darmwerking.

Geschikt voor

Edgard & Cooper brokken, blikjes en kuipjes zijn geschikt voor groot en klein, dik en dun, lang- en kortharig. De voeding is uitsluitend geschikt voor volwassen honden, vanaf de leeftijd van 1 jaar.

Verpakking

  • Edgard & Cooper blikken zijn per 6 x 400 gram verkrijgbaar.
  • Egard & Cooper kuipjes zijn per 10 x 150 gram verkrijgbaar.

Samenstelling blikken

67% vers bereid: (wild 37%, eend 30%), aardappelen 4%, veenbessen 1%, mineralen, lijnzaadolie 1%, zalmolie 0,2%, bio-rozemarijn 0,15%, bio-kamille 0,15%, prebiotica FOS & MOS 1%.

Samenstelling kuipjes

53% vers bereid: (wild 27%, eend 26%), aardappelen 4%, wortelen 2%, erwten 2%, veenbessen 1%, mineralen, peterselie 0,1%, dille 0,1%.

Product ID: 3623
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Edgard & Cooper Adult Dog Wild ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Goede kwaliteit hondenvoer
Door , 12 juli 2017

Zowel het droogvoer als de blikken hondenvoer zijn van zeer goede kwaliteit. Ik zie het bij mijn honden aan de glanzende vacht en goede spijsvertering.

huisvrouw
Door , 19 april 2017

deze blikvoeding wordt zeer op prijs gesteld door mijn honden. Het ziet er smakelijk uit en het ruikt goed.

Beoordelingen 1 - 2 van 2