Edgard & Cooper Senior Dog Konijn
Edgard & Cooper Senior Dog Konijn
Edgard & Cooper Senior Dog Konijn
Edgard & Cooper Senior Dog Konijn

Edgard & Cooper Senior Dog Konijn

Deze voeding van Edgard & Cooper is gemaakt met vers konijn en andere voedzame ingrediënten. De voeding is goed verteerbaar en verkrijgbaar in droogvoeding.

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Edgard & Cooper

Edgard & Cooper is gemaakt met vers vlees als eiwitbron en zit boordevol andere voedzame ingrediënten waar honden dol op zijn. Edgard & Cooper staat voor pure en gezonde hondenvoeding en is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Gent. Geen vleesmeel, geen kunstmatige kleurstoffen, geen aroma's, geen bewaarmiddelen en geen suikers. Tien procent van de winst gaat naar goede hondendoelen.

Waarom vers vlees?

Vlees is het belangrijkste ingrediënt van hondenvoeding. Vers vlees zit boordevol nuttige eiwitten en zijn belangrijk voor een gezond leven. Eiwitten bestaan uit aminozuren. Honden kunnen een deel van deze aminozuren zelf aanmaken, een deel niet. Deze laatste zijn de zogenaamde essentiële aminozuren die honden uit hun dagelijkse voeding moeten halen. Edgard & Cooper is de eerste die hondenvoer op basis van vers vlees (in plaats van vleesmeel) produceert.

Een stap verder dan eiwitten alleen

Edgard & Cooper houden bij de productie rekening met twee belangrijke parameters als het over proteïnes gaat: de verteerbaarheid en de biologische waarde. De verteerbaarheid van een eiwit verwijst naar hoe makkelijk of moeilijk het lichaam van onze viervoeters dit eiwit kunnen verteren. De biologische waarde geeft aan hoe goed dit eiwit (essentiële) aminozuren aanlevert.

Prébiotica

Edgard & Cooper bevat verschillende prebiotica waaronder FOS en MOS. Dit zijn onverteerbare vezels die een voedingsbron zijn voor goede bacteriën en zorgen voor een gezonde darmwerking.

Geschikt voor

Edgard & Cooper brokken zijn geschikt voor groot en klein, dik en dun, lang- en kortharig. De voeding is uitsluitend geschikt voor senior honden.

Verpakking

  • Edgard & Cooper brokken zijn in 700 gram en 2,5 kg verkrijgbaar.

Samenstelling brokken

Vers konijn (41%), aardappelen (34%), erwten, erwten proteïne, kippenvet, kippenbouillon, aardappelen proteïne, mineralen, lijnzaad, scharreleieren, zalmolie, pruimen (0,40%), broccoli (0,30%), bio-laurier (0,15%), bio-tijm (0,15%), FOS, MOS, phenomind (blauwe bes / druivenextract).

Product ID: 3620
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Edgard & Cooper Senior Dog Konijn ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
goed
Door , 26 mei 2021

goed

goed spul
Door , 19 juli 2019

Prima brokken, mijn honden vinden ze erg lekker.

Uitstekend
Door , 10 januari 2017

Mijn hond vind het heerlijk zelfs mijn zoon die perongeluk een hap uit het blik in de koelkast nam

Beoordelingen 1 - 3 van 3