Edgard & Cooper Adult Dog Kip
Edgard & Cooper Adult Dog Kip
Edgard & Cooper Adult Dog Kip
Edgard & Cooper Adult Dog Kip

Edgard & Cooper Adult Dog Kip

Het voer van Edgard & Cooper krijgt een nieuwe uitstraling door de nieuwe en frisse verpakkingen. Ook worden de recepten verbeterd om zo jouw hond nog meer te laten genieten van zijn maaltijd. Bekijk nu snel de vernieuwde producten van Edgard & Cooper!

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie
  • Video's

Productinformatie

Het voer van Edgard & Cooper krijgt een nieuwe uitstraling door de nieuwe en frisse verpakkingen. Ook worden de recepten verbeterd om zo jouw hond nog meer te laten genieten van zijn maaltijd. Bekijk nu snel de vernieuwde producten van Edgard & Cooper!

Edgard & Cooper

Edgard & Cooper is gemaakt met vers vlees als eiwitbron en zit boordevol andere voedzame ingrediënten waar honden dol op zijn. Edgard & Cooper staat voor pure en gezonde hondenvoeding en is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Gent. Geen vleesmeel, geen kunstmatige kleurstoffen, geen aroma's, geen bewaarmiddelen en geen suikers. Tien procent van de winst gaat naar goede hondendoelen

Waarom vers vlees?

Vlees is het belangrijkste ingrediënt van hondenvoeding. Vers vlees zit boordevol nuttige eiwitten en zijn belangrijk voor een gezond leven. Eiwitten bestaan uit aminozuren. Honden kunnen een deel van deze aminozuren zelf aanmaken, een deel niet. Deze laatste zijn de zogenaamde essentiële aminozuren die honden uit hun dagelijkse voeding moeten halen. Edgard & Cooper is de eerste die hondenvoer op basis van vers vlees (in plaats van vleesmeel) produceert.

Een stap verder dan eiwitten alleen

Edgard & Cooper houden bij de productie rekening met twee belangrijke parameters als het over proteïnes gaat: de verteerbaarheid en de biologische waarde. De verteerbaarheid van een eiwit verwijst naar hoe makkelijk of moeilijk het lichaam van onze viervoeters dit eiwit kunnen verteren. De biologische waarde geeft aan hoe goed dit eiwit (essentiële) aminozuren aanlevert.

Prébiotica

Edgard & Cooper bevat verschillende prebiotica waaronder FOS en MOS. Dit zijn onverteerbare vezels die een voedingsbron zijn voor goede bacteriën en zorgen voor een gezonde darmwerking.

Geschikt voor

Edgard & Cooper brokken, blikjes en kuipjes zijn geschikt voor groot en klein, dik en dun, lang- en kortharig. De voeding is uitsluitend geschikt voor volwassen honden, vanaf de leeftijd van 1 jaar.

Samenstelling brokken

Verse kip (41%), volkoren bruine rijst, volkoren haver, erwten, volkoren gerst, erwten proteïne, kippenbouillon, kippenvet, mineralen, zalmolie, eieren van scharrelkippen, lijnzaad, tomaten (0,30%), blauwe bessen (0,20%), bio-kamille (0,15%), bio-rozemarijn (0,15%), prebiotica FOS prebiotica MOS.

Samenstelling blikken

Kip (59%), kalkoen (8%), tomaat (4%), bosbessen (1%), mineralen, mannan-Oligosaccharides (MOS)(0.3%), lijnzaadolie (0.25%), zalmolie (0.2%), fructo- oligosaccharides (FOS) (0.2%), rozemarijn (0.15%), kamille (0.15%).

Samenstelling kuipjes

Kip (27%), kalkoen (26%), aardappelen, wortelen (2%), erwten (2%), tomaten (1%), veenbessen (1%), peterselie (0,1%), dille (0,1%), mineralen.

Video's

Product ID: 3615
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Edgard & Cooper Adult Dog Kip ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Top product
Door , 16 juli 2018

Super product!

Smakelijke maar kleine brokjes
Door , 03 april 2018

Onze hond is een lastige eter dus bestelde ik deze om te kijken of hij deze brokjes wel graag zou eten. Hij begon wel gelijk te eten maar had erge moeite met de kleine brokjes. Hij verslikte zich bijna een paar keer. Voor een medium hond vind ik de brokjes dus aan de kleine kant.

top
Door , 07 maart 2018

mijn hond vind het heerlijk. zodra ik haar voetbal pak, begint ze al te piepen! ook is ze na 3 maand verlost van haar roos in haar vacht. zij blij, ik blij!????

Fantastisch
Door , 03 januari 2018

Super product! Verschillende honden voer geprobeerd,maar dit blijf een topper,ben blij me en mijn hond ook!????????

Geweldig gezond voor mijn hond
Door , 15 november 2017

Heel blij met dit voer (brokken en vlees) voor mijn franse bulldog. Hij heeft een gevoelige maag maar nu helemaal geen last meer met het voer van Edgard & Cooper. Ook een zeer behulpzaam merk op hun social media account met het beantwoorden van vragen. Wij hebben ons merk gevonden! :D

Fantastisch
Door , 19 oktober 2017

Erg goed product,mijn hond reageerd fantastisch op!In verleden veel darm klachten,sinds mei op edgard&Cooper paté en kip broken,nooit meer last van zijn darmen!Dus mijn hond blij en ik nog blijer????

Beoordelingen 1 - 6 van 9