Doggy Dry

Doggy Dry heeft veel verschillende spullen om de vacht van jouw hond te drogen. Elke hond wordt wel eens nat, bijvoorbeeld door het zwemmen, wassen of simpelweg door een regenbui. Het afdrogen van een hond kan af en toe best een uitdaging zijn, maar met de Doggy Dry wordt deze klus een stuk gemakkelijker. Met de producten van Doggy Dry is jouw lieve viervoeter met een zachte stof, gemakkelijk en relatief snel, af te drogen.

Microvezels

De producten van Doggy Dry zijn gemaakt van zachte microvezels. Hierdoor kan deze speciale stof tot wel 7 keer zijn eigen gewicht absorberen. Het water wordt opgezogen als een spons. De producten van Doggy Dry zijn in verschillende formaten verkrijgbaar.

Producten van Doggy Dry

Medpets heeft verschillende producten van Doggy Dry in haar assortiment. Als baasje kan het best vervelend zijn als jouw hond natte spetters achterlaat in het huis. Doggy Dry heeft een speciale Doggy Dry Deurmat, die het water aan de onderkant opvangt. Is jouw hond toch wat natter geworden? Dan kun je beter de Doggy Dry Towel gebruiken om jouw hond volledig met de hand te drogen. Wil je jouw hond van top tot teen drogen? Dan kan de speciale Doggy Dry Pootreiniger ook erg handig zijn.