Dog Gone Smart I'm Gismo Handgreep
Dog Gone Smart I'm Gismo Handgreep
Dog Gone Smart I'm Gismo Handgreep
Dog Gone Smart I'm Gismo Handgreep
Dog Gone Smart I'm Gismo Handgreep
Dog Gone Smart I'm Gismo Handgreep
Dog Gone Smart I'm Gismo Handgreep

Dog Gone Smart I'm Gismo Handgreep

Dog Gone Smart I'm Gismo zorgt ervoor dat uw wandeling met uw hond comfortabeler en makkelijker wordt. De handgreep is door de bijgeleverde karabijnhaak gemakkelijk te bevestigen aan uw hondenlijn. Daarnaast kunt u de Gismo Handgreep uitbreiden met verschillende extra functies zoals een zaklamp, een dubbele karabijnhaak en een trainingskit.

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie
 • Video's

Productinformatie

Dog Gone Smart I'm Gismo

Met Dog Gone Smart I'm Gismo wordt uw wandeling met uw hond een stuk comfortabeler. De handgreep kan door middel van de bijgeleverde karabijnhaak bevestigd worden aan alle soorten hondenlijnen. De siliconen handgreep ligt lekker in de hand en is licht van gewicht. De bijgeleverde poepzakhouder kunt u gemakkelijk vastklikken aan de Gismo Handgreep. Dit geldt ook voor de verschillende extra functies waarmee u uw handgreep kunt uitbreiden.

Extra opties

 • Dog Gone Smart I'm Gismo Zaklamp: Door de zaklamp bent u in het donker goed zichtbaar. De lamp is gemakkelijk te bevestigen aan de I'm Gismo. U kunt de zaklamp bedienen door middel van de knop op de I'm Gismo. U kunt hierbij ook kiezen tussen twee standen, namelijk een constant of knipperend licht. Bij de zaklamp wordt een usb-kabel geleverd zodat u de zaklamp op kunt laden.
 • Dog Gone Smart I'm Gismo Duo Karabijnhaak: Door de dubbele karabijnhaak kunt u met twee honden tegelijk wandelen zonder dat de hondenlijnen in de knoop raken. Aangezien de karabijnhaak kan draaien, zal de haak meebewegen tijdens een wandeling.
 • Dog Gone Smart I'm Gismo Duo Trainingskit: Met de trainingskit kunt u de Gismo Handgreep zelfs gebruiken tijdens trainingen. De trainingskit bevat een clicker en een beloningsbakje.

Kleuren

 • Roze
 • Lichtblauw
 • Groen

Inhoud

Eén Gismo Handreep inclusief poepzakhouder en enkele karabijnhaak.

Video's

Product ID: 5570
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Dog Gone Smart I'm Gismo Handgreep ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Geweldig wanneer je twee hondjes tegelijk uitlaat.
Door , 27 november 2020

Geweldig wanneer je twee hondjes tegelijk uitlaat. De riemen gaan niet door de war en de hondjes kunnen rustig samen uit gelaten worden. Je andere hand heb je vrij voor bv je telefoon of om poep op te rapen ????

Fijn product
Door , 06 mei 2020

Dit product valt er in de smaak. Ik heb 2 stevige honden, 15 en 25 kilo en ik ben erg blij ze nu in 1 hand te kunnen uitlaten, poepzakjes ook altijd bij de hand. Zeker een aanrader. Wel een aardig grote hand nodig om hem goed beet te kunnen houden

Groot
Door , 02 november 2019

Uitstekende kwaliteit, maar groot. Eenvoudig in gebruik, maar groot. Zeer veelzijdig, maar groot. Goed doordacht concept, maar groot. Makkelijk schoon te houden, maar groot. Best wel even een uitgaaf maar daarvoor krijg je dan wel iets groots terug. Had ik al gezegd dat het groot is, zeker als je desgewenste accessoires monteert.

Superproduct
Door , 22 juni 2019

Zeer praktisch handvat, prettig in de handliggend. Fijn dat je poepzakhouder in het handvat zit, met een clip voor een vol poepzakje. Zelf heb ik de lamp en de dubbele karbijnhaak erbij. Ideaal voor de winterse wandeling is de lamp, in het donker ben je van voren en van achter zichtbaar. En de dubbele haak is zeer fijn om te wandelen met 2 honden. De druk wordt verdeeld en is minder belastend voor je schouders. Daarnaast komen ze niet in de knoop! Echt een aanrader, je krijgt waar voor je geld!!

Beoordelingen 1 - 4 van 4