Busy Buddy Kibble Nibble
Busy Buddy Kibble Nibble

Busy Buddy Kibble Nibble

Dit product is niet langer leverbaar. Voor een alternatief product kun je hier kijken.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Gratis verzending vanaf €59,-
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Busy Buddy Kibble Nibble

Met een voerspel kun je ervoor zorgen dat je hond langer over zijn brokken of traktatie doet. Met de Busy Buddy Kibble Nibble Feeder Bal maak je van het voeren van je hond een spel. Vul de bal met de brokken van de hond en stel in hoe makkelijk de brokjes door de opening uit de bal komen. Hierdoor is de bal te gebruiken voor zowel grotere als kleinere brokken. De rubberen randjes op de Kibble Nibble zorgen ervoor dat de bal geen krassen of herrie maakt op de vloer als de hond ermee speelt. Omdat de voerbal eenvoudig open te maken is, kun je het ook gemakkelijk schoonmaken (mag in de vaatwasser).

Varianten

Verkrijgbaar in twee verschillende maten, small (voor honden onder de 9 kg) en medium/large.

Product ID: 5972
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Busy Buddy Kibble Nibble ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
schot in de roos
Door , 08 maart 2019

Onze jonge boxer is nogal druk en dan voornamelijk met aandacht vragen, pffff. Met deze "bal" vermaakt hij ook een tijdje zichzelf. In het begin een beetje aarzelend, maar wat helpen (schoppen tegen de bal, zodat hij ziet wat de bedoeling is) is hij niet meer te houden. Hij rolt de hele kamer door en vermaakt zich prima met het ding. Kan ook best tegen een stootje is gebleken. Alleen wel oppassen, soms gaat hij door het vele krabben en stoten open en dan eet hij alles ineens op, hahaha. Maar geweldige aankoop geweest, bedankt!

Plezier
Door , 09 mei 2018

Ik vond hem in eerste instantie best wel groot de l. Toch geeft hij prima plezier. Maakt best wel wat geluid bij gebruik over de stoep, en onze hond heeft niet het geduld om te wachten tot de grotere brokjes eruit komen. Dus we kopen kleinere brokjes voor in de bal. Leuk spelplezier !

Beoordelingen 1 - 2 van 2