Alaska Natural Dogfood Eend

Alaska Natural Dogfood Eend

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Vers vlees uit de diepvries

Alaska Natural Dogfood Eend is een smakelijke aanvullende voeding van vers vlees voor honden op basis van eend. Het voer is geschikt voor alle honden.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Levering

Dit product wordt verpakt in een kartonnen doos met daarin vier lagen isolatie. Doordat we met droogijs verzenden, creëren wij een soort mini vriezer die zorgt voor een omgevingstemperatuur van -40°C. Hierdoor blijft jouw bestelling minstens 48 uur bevroren na verzending. Ben je niet thuis tijdens het eerste bezorgmoment? Dan wordt het pakket standaard afgeleverd bij je directe buren. Lukt dit ook niet? Dan wordt het pakket afgegeven bij een DHL-locatie in de buurt. Met de track & trace van jouw bestelling kan je dan zien waar jij je pakket op kunt halen. Als je pakket bij een DHL-locatie is geleverd, is het belangrijk om deze de volgende dag op te halen. Zo blijft het voer van jouw trouwe viervoeter bevroren. Je kunt het pakketje op je werkadres laten bezorgen, maar houd er wel rekening mee dat wij ook op zaterdag leveren.

Alaska Natural Dogfood Eend

Gun je viervoeter een smakelijke aanvullende voeding met de Alaska Natural Dogfood Eend. Deze voeding uit de diepvries is gemaakt van vers vlees van de eend. Deze aanvullende voeding is is zeer geschikt als eliminatiedieet.

De samenstellingen van alle Alaska Natural Dogfood varianten zijn gebaseerd op de BARF-methode (Biologically Appropriate Raw Food). Dit staat voor de samenstelling: 45% vlees, 20% bot, 20% orgaanvlees en 15% groente. De groentemix bestaat standaard uit wortel, bloemkool en spinazie. Daarnaast zijn alle varianten van Alaska Natural Dogfood vrij van synthetische vitaminen en mineralen, premixen, gluten, geur- kleur- smaak en conserveerstoffen.

Alaska Natural Dogfood Eend is geen complete voeding. Het vers vlees is bedoeld als extraatje of snack, naast de volledige voeding.

Eigenschappen

 • Smakeijke maaltijd voor viervoeters
 • Voer uit de diepvries op basis van eend
 • Perfect te geven als snack of extraatje
 • Kan gebruikt worden bij een eliminatiedieet
 • Gebaseerd op de BARF-methode (45% vlees, 20% bot, 20% orgaanvlees en 15% groente)
 • Vrij van synthetische vitaminen en mineralen, premixen, gluten, geur- kleur- smaak en conserveerstoffen

Gebruik

Het vers vlees moet in de diepvries bewaard worden. Voor gebruik laat je het vlees ontdooien op een koele plek. Nadat het voer ontdooid is, kun je het beperkt bewaren in de koelkast. Bekijk de verpakking voor meer informatie over de houdbaarheid na ontdooien. Opnieuw invriezen is niet mogelijk.

Smaak

Eend

Inhoud

 • 400 gram of 12 x 400 gram
 • 800 gram of 10 x 800 gram

Samenstelling

85% eend: bevleesde ruggen (30%), nekken ( 20%), hart (20%), vlees (10%), lever (5%), 15% groentemix: wortel (5%), spinazie (5%), bloemkool (5%).

Analytische bestanddelen

Vocht 72%, calcium 0,9%, eiwit 13%, fosfor 0,5%, vet 10%, Ca:p 1,64%, celstof 0,2%, as 3%.

Product ID: 9000
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Alaska Natural Dogfood Eend ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling