Scotch-Brite

Scotch-Brite is een merk met verschillende reinigingsgereedschappen. Speciaal voor mensen die graag hun leefomgeving opgeruimd en schoon willen houden. Scotch-Brite heeft alle hulpmiddelen die je nodig hebt om het huis vlekkeloos te verlaten.

Haren verwijderen

Elk dierenbaasje kent het probleem: haren op meubels van je harige vriend. Helaas zijn deze haren soms moeilijk van de bekleding te verwijderen. Met de Scotch-Brite Ultra Grip Haarborstel is dat nu verleden tijd! Dit reinigingsgereedschap is een handige borstel waarmee je haren gemakkelijk kunt verwijderen tussen naden, kussens en diverse meubels. Deze borstel is voorzien van duizenden rubberen topjes, die het verwijderen van huisdierenharen gemakkelijker maakt. Door de comfortabele grip, glipt hij niet snel uit je handen.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten