Nobby

Nobby

Nobby Pet Shop GmbH is een groothandel in dierenbenodigdheden met een uitgebreid assortiment van 6000 artikelen voor honden, katten, vogels, knaagdieren en vissen. Nobby werd opgericht in 1991 door Norbert Felix, gespecialiseerd in vogelkweekattributen en vogelvoer. Door een snelle groei en de persoonlijke passie voor dieren werd het assortiment in de loop der tijd breder met producten op het gebied van honden, katten, knaagdieren en vissen.

Alles voor het welzijn van de dieren

De slogan van Nobby is ook; 'alles voor het welzijn van de dieren'. Nobby levert inmiddels in 60 verschillende landen aan verschillende dierenspecialisten, groothandelaren en dierenartsen. Nobby hecht veel waarde aan deskundig / persoonlijk advies en ondersteuning aan retailers in het geven van productinformatie. De werknemers van Nobby houden de markt continue in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de dierenbranche. Zo kan Nobby altijd adequaat reageren op nieuwe ontwikkelingen, om zo altijd nieuwe en innovatieve producten te kunnen leveren.

Assortiment

Zoals al eerder vermeldt heeft Nobby een super breed assortiment met verschillende innovatieve producten voor honden, katten, vogels, knaagdieren en vissen. Medpets heeft een groot deel van dit assortiment overgenomen op de website. Dit kan verschillen van speeltjes voor honden en katten tot aan slaapplaatsen of verzorgingsproducten. Een populair product van Nobby is de Nobby Speed-Dry Comfort Droogdoek. Dit is een handige droogdoek waarmee je snel je puppy kunt afdrogen. Daarnaast zal dit doek ook eventueel vuil weghalen. Een ander handig product van Nobby is de Nobby Grooming Handschoen. Dit product is een grooming borstel die geschikt is om de haren van je kortharige huisdier te verwijderen. Tegelijkertijd zal je de vacht van je dier masseren.

Toon filters