Medische benodigdheden

Medische Benodigdheden voor katten

Onder deze categorie zijn producten te vinden die je kunnen helpen nadat jouw kat een operatie heeft ondergaan of een verwonding heeft opgelopen. Bij een wond bestaat de kans altijd dat de het geïnfecteerd raakt. Likken, krabben en bijten door de kat zelf helpt de wondgenezing ook niet.

Medpets biedt diverse producten voor het desinfecteren en verzorgen van verwondingen bij jouw kat. Zo zijn er verschillende wondsprays, wondcrèmes en wondzalven die een desinfecterende werking hebben en het genezingsproces bevorderen. De producten in deze categorie zijn allemaal voorzien van een uitgebreide omschrijving.

Wondbescherming

Daarnaast beschikken wij over diverse producten om te voorkomen dat jouw kat aan zijn verwondingen gaat likken, krabben of bijten. Voorbeelden hiervan zijn kragen, beschermende T-shirts en verschillende wondzalven.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten