Farm Food Hondenvoer

Farm Food Hondenvoer

Sinds 1982

Farm Food is van oorsprong een familiebedrijf en is opgericht in 1982 door de heer Gerrit van Weerd. Dit natuurmens heeft genoeg ervaring op het gebied van diervoeding in het algemeen en was (zowel in Nederland en het buitenland) betrokken bij de ontwikkeling van hondenvoer. Zo werd er op basis van Nederlands rundvlees, dat ook geschikt was voor mensen, een brok ontwikkeld, zonder enige toevoegingen zoals kleurstof, aroma en antioxidanten. Het uitgangspunt was om voer te ontwikkelen dat geschikt zou zijn voor alle soorten honden van alle leeftijden. Neem mee dat wilde honden naar behoefte, uit dezelfde voedingsbron eten. Twee jaar na de oprichting kwam het Farm Food voer op de markt, namelijk Farm Food HE (High Energy). Met als uitgangspunt dat het hondenvoer geschikt dient te zijn voor honden van alle leeftijden en achtergronden. Door de jaren heen is het voer uitgebreid en verbeterd, maar het uitgangspunt is hetzelfde gebleven. Vandaag de dag is Farm Food HE een hoogwaardige voeding en geschikt voor iedere hond, ongeacht leeftijd of prestaties. Het is geheel natuurlijk en bevat geen chemische hulpstoffen zoals antioxidanten, conserveringsmiddelen, bindmiddelen of kleur-, geur- en smaakstoffen.

Farm Food

Zuivere, geperste hondenvoeding

Een belangrijk gegeven van Farm Food HE is dat het voer geperst wordt en niet geëxtrudeerd. Dit zorgt ervoor dat de ingrediënten niet worden aangetast of verloren gaan. Dit is iets wat bij normaal ''geëxtrudeerd'' voer wel voorkomt. Het verschil tussen persen en extruderen zit in de temperatuur. Bij persen wordt de voeding met behulp van een lagere productietemperatuur geproduceerd, terwijl dit bij extruderen juist een veel hogere temperatuur is.

De constante samenstelling, de hoge zuiverheidsgraad van de ingrediënten en de lage productie temperatuur van Farm Food HE zorgen ervoor dat de stofwisseling van de hond zo min mogelijk wordt belast. Dit draagt bij aan een goede gezondheid van jouw hond en is bijvoorbeeld terug te zien aan de huid / vacht en ontlasting.

Assortiment

Farm Food HE is verkrijgbaar in drie varianten, namelijk het classic voer, zalmoliën of glutenvrij voer. De Farm Food HE Classic is klassiek Farm Food droogvoer, gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en 100% geschikt voor alle hondenrassen van alle leeftijden. Farm Food HE Glutenvrij is de glutenvrije variant van dat klassieke droogvoer van Farm Food. Deze glutenvrije variant is ideaal voor honden met een glutenallergie of met gevoelige, zwakke of geprikkelde darmen.

Toon filters