Eden Mand- en Omgevingsspray

Eden Mand- en Omgevingsspray

Eden Mand- en Omgevingsspray is helaas niet meer verkrijgbaar. Alternatieven voor de Mand- en Omgevingsspray kunt u hier vinden.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Eden Mand- en Omgevingsspray wordt ingezet ter voorkoming van vlooien en andere insecten en zorgt ervoor dat hun eitjes niet uitkomen.

Gebruik

Gebruik de Eden Mand- en Omgevingsspray op plaatsen waar huisdieren mee in aanraking komen, zoals de mand van de hond of kat, maar ook vloerbedekking, bank etc. Vlooien houden zich met name op in hoekjes en kieren.

Eden

Alle producten van Eden zijn niet-giftig en op natuurlijke basis geproduceerd. Ook hebben ze geen negatieve bijeffecten en zijn eenvoudig in gebruik.

NB

Gebruik Eden Mand- en Omgevingsspray in combinatie met anti-vlo en -mijt producten, voor een langere vlo-vrije periode.

Product ID: 2422
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Eden Mand- en Omgevingsspray ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Zeer goed spul maar waarom nergens meer verkrijgbaar?
Door , 16 mei 2017

Ik heb Eden omgevingsspray gebruikt voor balkon en kleden van mijn dieren. Balkon zat onder de vlooien en 1 keer dit spul ingespoten en weg vlooien, nooit geen vlo meer gezien. Ik snap werkelijk niet dat Eden omgevingsspray nergens meer te koop is?

Antwoord van Medpets

Beste B de R, Bedankt voor uw productbeoordeling. Volgens de nieuwe regelgeving moeten alle werkzame stoffen van een product in de EU geregistreerd zijn. Dat wil zeggen dat de werkzame stoffen uitgebreid getest en onderzocht zijn en vervolgens zijn goedgekeurd. De werkzame stoffen in de Eden Mand- en omgevingsspray zijn echter nog niet geregistreerd. Daarom wordt ervoor gekozen dit product van de markt te halen totdat de registratie wel rond is en tijdelijk een alternatief aan te bieden. Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Medpets

Beoordelingen 1 - 1 van 1