Dog Life Geeky Reindeer Verlichte Kersttrui

Dog Life Geeky Reindeer Verlichte Kersttrui

Dit product is niet langer leverbaar. Voor een alternatief product kun je op de pagina Dog Life kijken.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dog Life Geeky Reindeer Verlichte Kersttrui

Voor veel mensen is het dragen van een (foute) kersttrui een echte kersttraditie. Met deze Geeky Reindeer hondenkersttrui van Dog Life kan uw hond hier ook aan meedoen. Deze zachte rood gestreepte hondentrui heeft een speelse print van een rendier met een bril op de rug. De glinsterende pailletjes op de neus van het rendier en de lampjes die in de trui verwerkt zijn maken het geheel extra feestelijk. U kunt de lampjes eenvoudig aan- en uitzetten door middel van een knopje in de trui, rechts boven de bril van het rendier. Met deze leuke kersttrui gaat uw hond niet alleen warm maar ook feestelijk de feestdagen door.

Welke maat heeft mijn hond nodig?
Ruglengte
20 cm
25 cm
30 cm
35 cm
40 cm
45 cm

Kleur

Donker met lichtrood gestreept met een rendierprint en lampjes aan de rugzijde, het gedeelte bij de borst is effen rood.

Wat als de Dog Life Geeky Reindeer Verlichte Kersttrui niet past?

Om te controleren of de Dog Life Geeky Reindeer Verlichtte Kersttrui past, mag u de trui uit de verpakking halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag het truitje, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als het in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het product bevlekt, gedragen, hondenhaar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 5845
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Dog Life Geeky Reindeer Verlichte Kersttrui ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling