CoolPets Cool Dog Bandana
CoolPets Cool Dog Bandana
CoolPets Cool Dog Bandana
CoolPets Cool Dog Bandana
CoolPets Cool Dog Bandana

CoolPets Cool Dog Bandana

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

De CoolPets Cool Dog Bandana is een speciaal ontworpen sjaal die honden verkoeling biedt bij warme temperaturen. De speciale stof van de sjaal absorbeert het water en zorgt direct voor verkoeling. Een fijne en gemakkelijke oplossing op hete zomerdagen.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

CoolPets Cool Dog Bandana

De Cool Dog Bandana van Coolpets is een fijne en gemakkelijke oplossing voor viervoeters om af te koelen. Omdat honden alleen door te hijgen warmte kunnen kwijtraken, is het koelen van groot belang. Dit om bijvoorbeeld overhitting te voorkomen. Hiervoor biedt de CoolPets Cool Dog Bandana een ideale uitkomst.

Gebruik

De CoolPets Cool Dog Bandana dompelt u simpelweg onder in koud water. De speciale stof waarvan de sjaal gemaakt is zal het water absorberen. Wring de sjaal een aantal keer uit en schudt er even mee heen en weer. De sjaal kan gemakkelijk om worden gedaan bij de hond. De speciale stof van de CoolPets Cool Dog Bandana werkt direct en helpt bij afkoeling op hete zomerdagen.

Maten

Welke maat heeft mijn hond nodig?
MaatNekomvang
S30 - 36 cm
M38 - 46 cm
L44 - 52 cm

Kleur

Blauw

Wat als de CoolPets Cool Dog Bandana niet past?

Om te controleren of de CoolPets Cool Dog Bandana past, mag u de sjaal uit de verpakking halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag de sjaal, wegens hygiënische redenen, niet retourneren als deze in aanraking is geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat het product bevlekt is, gedragen is, haar bevat, vies ruikt of gewassen is, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en/of terugsturen.

Product ID: 6519
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met CoolPets Cool Dog Bandana ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Werkt niet
Door , 30 augustus 2020

Werkt niet echt. Tijdens de hittegolf voor mijn hond gekocht, maar de werking is snel uitgewerkt en de is ook moeilijk te goed

Niet goed
Door , 15 augustus 2020

Dit blijkt heel wat anders te zijn dan verwacht. Het is een vierkant lapje zonder sluiting. Deze is ondanks meten van de goede halsmaat veel te klein om om te kunnen knopen. Hopelijk kan die retour anders vuilnisbak.

Koelt echt
Door , 09 augustus 2020

Koelt echt en blijft lang koud

voldoet goed
Door , 17 juni 2020

We gebruiken al jaren koelbanden en die waren aan vervanging toe. Dit product bleek anders dan verwacht gezien onze oude koelbanden. In de praktijk blijkt het echter ook goed te voldoen en is simpel in het gebruik.

Werkt goed
Door , 12 april 2020

Wij hebben 3 honden en 2 Bandanas. Onze small en medium honden vinden dit product erg fijn en het werkt ook heel goed. We hadden eerst zo een band met die balletjes er in die eerst water absorberen maar daar moet je van te voren aan denken omdat het even de tijd nodig heeft om water op te nemen. Bij de bandanas hoeft dit nit. Nat maken, uitwringen en om doen. Helemaal top. Wijn gaan er nog een kopen voor I onze grootte hond want die kwam uiteindelijk nooit aan vorige zomer maar dat is al helemaal opgelost.

Prima
Door , 21 augustus 2019

Is gemakkelijk aan te brengen, mijn hond draagt het zonder problemen en kan beter zijn wandeling doen als het iet warmer is met deze bandana . Mijn hond doet enkel zijn behoeftes bij wandeling dus moet sowieso naar buiten ( evt korte wandeling) met hem weer of geen weer

Beoordelingen 1 - 6 van 8