Broadreach

Broadreach heeft natuurlijke voedingssupplementen op de markt gebracht voor huisdieren. De producten zijn in samenwerking met dierenartsen ontwikkeld. De supplementen zijn geschikt ter ondersteuning van verschillende aandoeningen, waaronder de gewrichten, de lever, de huid en de urinewegen.

Supplementen voor honden en katten

Broadreach Nature + heeft verschillende supplementen voor honden. Calm Care biedt ondersteuning bij spanningen. De capsules bevatten een valeriaan extract en magnesium. Deze stoffen staan bekend om hun rustgevende werking. Daarnaast hebben ze een zalmsmaak waardoor ze makkelijk toe te dienen zijn. Liver Care is een capsule ter ondersteuning aan de lever door de toevoeging van Mariadistel. Deze plant heeft een herstellend vermogen en bevat antioxidanten voor een gezonde lever- en galfunctie. De capsules hebben een lever- en speksmaak voor een eenvoudige toediening. Tenslotte is er voor honden en katten de Skin, Coat & Allergy Care. Dit voedingssupplement is 100 procent natuurlijk en draagt bij aan een gezonde huid en vacht.

Supplementen voor honden

Joint care is een supplement in de vorm van tabletten. De tabletten bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en hebben een rundvleessmaak. Joint Care focust zich op de gewrichten, het kraakbeen en de gewrichtsvloeistof en draagt bij aan soepele gewrichten. Daarnaast heeft Broadreach een natuurlijke probiotica pasta ter stimulering van de spijsvertering en de maag.

Supplementen voor katten

Broadreach heeft speciaal voor katten de Nature + Urinary Care for Cats. Deze capsules dragen bij aan een goede blaasfunctie bij katten en helpen bij spanningen.