Broadreach Nature + Liver Care

Broadreach Nature + Liver Care

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Broadreach Nature + Liver Care is een voedingssupplement voor honden en katten. De capsules bevatten 100% natuurlijke ingrediënten. De lever- en speksmaak maakt toediening eenvoudiger.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Broadreach Nature + Liver Care

De lever vervult veel uiteenlopende functies binnen het lichaam. Denk hierbij aan taken binnen de hormoonhuishouding en stofwisseling en reinigen van het lichaam. Leverziektes of -problemen kunnen vervelende gevolgen hebben. U kunt uw dier Broadreach Nature + Liver Care geven. De capsules bevatten Mariadistel. Deze plant heeft van nature een herstellend vermogen. Mariadistel bevat ook anti-oxidanten die een gezonde lever- en galfunctie ondersteunen. Daarnaast zit er choline in Liver Care. Dit ingrediënt ondersteunt de hersenfunctie en -gezondheid bij oudere honden en katten tijdens het verouderingsproces. De capsules kunnen gebruikt worden in combinatie met medicatie tegen epilepsie en kan ondersteunen bij dementie (Cognitief Dysfunctie Syndroom) en leververvetting (leverlipidose). De capsules van Broadreach Nature + Liver Care hebben een lekkere lever- en speksmaak waardoor het toedienen makkelijker wordt.

Indicaties

Broadreach Nature + Liver Care is geschikt voor honden en katten en ondersteunt zowel de lever als ook de galfunctie.

Dosering

Hoeveel capsules mag mijn hond of kat?
Lichaamsgewicht hond of katAantal capsules bij ochtendmaaltijdAantal capsules bij avondmaaltijd
<10 kg1 capsule1 capsule
10 - 20 kg2 capsules1 capsule
21 - 30 kg2 capsules2 capsules
31 - 40 kg3 capsules2 capsules

Toediening

De capsules of de inhoud ervan kunnen over het voer gegeven worden.

Verpakking

Een pot met 90 capsules

Samenstelling

Mariadistelextract (80% silymarin en 30% silybinin), inositol, choline, DL-methionine, pantotheenzuur (calcium pantothenatel), vitamine B1 (thiamine), vitamine B2 (riboflavin), vitamine B6 (pyridoxine), alpha liponzuur en vitamine B12 (cyanocobalamine).

Product ID: 3912
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Broadreach Nature + Liver Care ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Werkt goed
Door , 16 december 2018

Onze hond had jaren darm- en leverproblemen waardoor hij vaak slecht at en veel buikpijn had. Voor de dierenartsen was het een raadsel wat hem nou precies mankeerde. Eerst zijn we overgestapt naar vers vlees van een goed merk waardoor het al een beetje beter ging maar de problemen waren nog niet voorbij. Sinds een aantal jaren krijgt hij deze capsules bij zijn eten en hij is daardoor een stuk fitter geworden, heeft vrijwel nooit meer buikpijn en heeft een super eetlust. Het is een Franse bulldog van bijna 11 jaar. Dus voor hem is dit zeker een top produkt!

Hondje met leverproblemen
Door , 17 november 2017

Ik kan er nog niet goed over oordelen aangezien we dit voor het eerst gebruiken. We hebben een oud hondje met leverfalen, hij lijkt hier wel wat baat bij te hebben qua eetlust en energie. Binnenkort weer een potje bestellen dus.

goed voor ons oudje
Door , 08 september 2016

Onze natuurgeneeskundige adviseerde dit product, na doormeten, voor onze oude labrador. Na een paar weken merkten we goed verschil, hij lijkt een stuk jonger, veel alerter hij hoort er weer helemaal bij! De capsules maken we open en strooien het poeder over het vers vlees, totaal geen problemen met de smaak. mocht dat wel zo zijn zijn de capsules natuurlijk fijn.

Beoordelingen 1 - 3 van 3